BizRemote by certSIGN

BizRemote: Vocea companiilor afectate de coronavirus și cum trec peste acest moment de criză

12 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Vocea companiilor afectate de coronavirus și cum trec peste acest moment de criză

Reading Time: < 1 minut

Economia este puternic afectată și lucrurile nu se opresc aici. În România nebunia abia începe și de săptămâna aceasta mai toate companiile care-și permit să lase angajații să lucreze de acasă au implementat aceasta măsură.

Ce fac marile companii și branduri, cum trec acest moment? Cât de afectați vom fi de coronavirus și care sunt căile prin care putem evita, pe cât este posibil, pierderi și mai mari sunt doar câteva dintre întrebările la care dorim să găsim răspunsuri.

BizRemote este secțiunea speciala dedicata companiilor în care căutăm soluții și arătăm prin putere exemplului ce fac marile sau micile companii, ce soluții găsesc, ce probleme au și cum putem trece mai ușor prin aceasta situație.

Este o secțiune care vine din ADN-ul Biz. Știm ce înseamnă să lucrăm de oriunde din lume, cât este de greu dar și cum poți îmbunătăți lucrul de oriunde din altă parte decât de la birou. Vă invităm să ne scrieți ce probleme întâmpinați, ce opinii aveți, va așteptăm întrebările și ne propunem să punem în legătură companiile între ele sau cu analiști și consultanți ori servicii care să ne ajute să trecem cu bine peste momentul în care ne aflăm.

Foto: Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: