Companii Stiri

Black Friday pentru companii1 min

13/11/2018 < 1 min read

author:

Black Friday pentru companii1 min

Reading Time: < 1 minut

Compania românească IT Genetics, specializaată în soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, o campanie de Black Friday dedicată segmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toate produsele din stoc.

Campania de Black Friday 2018 se desfășoară pe platforma e-commerce www.itgstore.ro, unde vor fi disponibile atât produse din categoriile cititoare de coduri de coduri de bare, imprimante, puncte de vânzare, terminale mobile, infrastructură IT&C și consumabile, cât și soluții software, adresate companiilor din retail, transporturi și logistică, HoReCa, pharma, producție, sănătate, educație, utilități și sector public.

La ediția de anul acesta, IT Genetics oferă în exclusivitate vouchere cu până la 30% reducere, care pot fi folosite pe o perioadă de patru luni pentru achiziția oricărui produs, și discount-uri de 50% la servicii ca suport tehnic pentru soluții, abonament suport telefonic și online și training de utilizare a echipamentelor. De asemenea, clienții beneficiază de transport gratuit pentru comenzile făcute prin aplicația mobilă ITGStore.ro pentru Android și iOS. 

“De șase ani consecutiv organizăm cea mai mare campanie de Black Friday pentru segmentul B2B. În tot acest timp am observat interesul tot mai crescut al companiilor pentru promoții, în special pentru produse ca imprimante de etichete, cititoare de coduri de bare și cântare electronice. De aceea, anul acesta avem în ofertă și vouchere cu discount pentru companiile care vor să facă orice achiziție oricând au nevoie, nu doar în ziua de Black Friday”, declară Liviu Mihai Sima, managing partner IT Genetics.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE