Stiri

Blue Air aniversează 15 ani și lansează Blue Benefits

19 dec. 2019 2 min

Blue Air aniversează 15 ani și lansează Blue Benefits

Reading Time: 2 minute

Blue Air, cea mai mare companie aeriană după numărul de pasageri transportați, împlinește 15 ani de activitate pe piața din România și marchează aniversarea prin lansarea programului de abonamente Blue Benefits si a extensiei acestuia Blue Boomerang.

“Prin lansarea Blue Benefits si Blue Boomerang, am vrut să colorăm în albastru aniversarea noastră de 15 ani din acest Decembrie, spune Oana Petrescu, Director General Blue Air. În 2019, principala prioritate a Blue Air a reprezentat-o îmbunătățirea substanțială a experienței pasagerilor, atât online, cât și la telefon, pe aeroport și în zbor. Obiectivul nostru este să menținem toate acele valori care ne-au adus unde suntem astăzi – siguranță, punctualitate, confort – și să venim cu servicii noi care să aducă valorare călătoriei cu Blue Air. Iar Blue Benefits, alături de toate celelalte produse pe care le pregătim, oferă pasagerilor ocazia de a călători și mai mult cu Blue Air”, a declarat Oana Petrescu, Director General Blue Air.

“Blue Benefits” a fost creat ca să îi ajute pe cei care vor să călătorească mai mult alături de una, până la opt persoane. Programul oferă trei opțiuni de pachete structurate astfel:

  • Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot călători alături de o persoană dragă și se vor bucura împreună de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Valoarea economisită este de 72 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 39.99 Euro/an.
  • Blue Benefits FAMILY – Blue Air are grijă de bugetul familiei. Alături de (până la) alte trei persoane, pasagerii noștri vor beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Prețul abonamentului este de 74.99 Euro/an.
  • Blue Benefits FRIENDS – Știm cât de importanți sunt prietenii! Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, pasagerii Blue Air vor putea călători alături de (până la) alte opt persoane. Împreună vor economisi până la 324 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 149.99 Euro/an, arată compania, într-un comunicat de presă.

Și pentru că e Decembrie, compania extinde programul de fidelizare Blue Benefits cu Blue Boomerang, un atuu al abonamentelor Blue Benefits.

Ce reprezintă și cum funcționează serviciul Blue Boomerang? Pe bază de recomandare. Recomanzi abonamentele Blue Benefits celor apropiați și câștigi. Ei vor putea beneficia de prețuri și oferte speciale pentru serviciile Blue Air, iar cel care recomandă câștigă suma de 10 euro la fiecare abonament Blue Benefits achiziționat de prietenii și familia sa. Suma se va întoarce precum un boomerang către cel care recomandă.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: