Management Stiri

BMW investeste in Zendrive

9 ian. 2015 < 1 min

BMW investeste in Zendrive

Reading Time: < 1 minut

Producatorul german de automobile, BMW Group a anuntat astazi ca isi extinde portofoliul de servicii inovatoare de mobilitate printr-o investitie in Zendrive, o companie care a dezvoltat un sistem de analize destinat imbunatatirii comportamentului la volan, pentru soferii companiilor cu flote de automobile.

Sistemul foloseste o aplicatie smartphone pentru monitorizarea diversilor parametrii de condus si ofera resurse de analiza urmarind o serie de indicatori precum manevre bruste, viteza, convorbiri telefonice, durata calatoriei, sau vreme. Ultima investitie BMW i Ventures se adauga unor serii de proiecte in care grupul german a investit deja: JustPark, ParkAtMyHouse, Chargepoint, Life360, Chargemaster si MyCityWay.

“Sunt incantat ca BMW i Ventures a facut o noua investitie strategica. Acesta este primul dintr-o serie de anunturi de investitii, care vor fi facute in lunile ce urmeaza. Zendrive reprezinta un mare plus pentru portofoliul nostru si promoveaza viziunea BMW Group privind o mobilitate confortabila, sigura si eficienta. Prin optimizarea modelelor de naveta si condus pentru calatorii mai sigure si mai confortabile, BMW si Zendrive vor gasi modalitati de a coopera si mai bine pe servicii inovatoare in conexiune cu automobilul”, precizeaza Ulrich Quay, director general al BMW i Ventures.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: