Marketing Stiri

Bogdan Prajisteanu pleaca din Antena Group

18 mart. 2015 2 min

Bogdan Prajisteanu pleaca din Antena Group

Reading Time: 2 minute

Antena Group a anuntat incetarea contractului de colaborare cu Bogdan Prajisteanu, la numai cateva luni de la numirea in functia de director comercial al companiei.

In ianuarie 2015 a fost angajat sa coordoneze strategia de vanzari a Antena Group in vederea integrarii continutului TV, online si mobile si monetizarea lui in consecinta.

DSC 6347 resize1
Bogdan Prajisteanu / Foto: Vali Mirea

 

Potrivit unui comunicat emis de companie, modelul propus de Bogdan Prajisteanu ar fi necesitat o perioada importanta  de research, training si implementare, ceea ce intr-o piata TV alerta ar fi putut provoca ruperi de ritm. Avand in vedere discrepanta dintre viziunea sa de management, pe de o parte, si obiectivele si termenele asumate de catre companie, pe de alta parte, conducerea Antena Group si Bogdan Prajisteanu au hotarat, de comun acord, incheierea acestei colaborari.

“Bogdan Prajisteanu este un om charismatic, cu experienta in publicitate, dar in televiziune exista reguli care nu pot fi ignorate. Ii multumim pentru schimbul de idei si ii uram succes in proiectele sale viitoare”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Cine este Bogdan Prajisteanu?

  • A condus MEC Romania (fostul Mediaedge:cia) timp de aproape sapte ani, din aprilie 2007 pana in octombrie 2013
  • Inainte de MEC, a fondat agentia Media Insight, ulterior preluata de catre re]eaua Mediaedge:cia (parte a GroupM)
  • In 2000, a fost, cateva luni, Business Development Directorla agenția MindShare
  • A intrat în publicitate în 1994, la agentia Mediacom (parte a Grey Worldwide), ca Media Director. La Mediacom a lucrat in perioada 1994-2000.
  • Are un MBA la Academia de Studii Economice, absolvind cursurile de management ale Open University. Este, de asemenea, Alumni al Harvard Business School – Programul de Leadership Development.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: