Companii Stiri

Robert Berza este noul General Manager al Fashion Days

20 apr. 2017 2 min

Robert Berza este noul General Manager al Fashion Days

Reading Time: 2 minute

Robert Berza este, începând din luna aprilie, noul General Manager al Fashion Days pentru operațiunile din România, Bulgaria și Ungaria. Din noua funcție, se va ocupa atât de Fashion Days, cât și de divizia de fashion din grupul eMAG.

Va conduce o echipă de peste 500 de specialiști în retail online și fashion în cele 3 țări în care compania are operațiuni: România, Ungaria și Bulgaria.

”One team, one dream: am descoperit aici o echipă extraordinară cu planuri ambițioase și o oportunitate unică să creștem accelerat Fashion Days și eMAG Fashion în următorii doi ani. Avem serviciile, tehnologia și know-how-ul necesare, iar rolul meu va fi să asigur o umbrelă ca toată echipa să producă valoare în business”, a declarat Robert Berza, GM Fashion Days. 

Împreună, Fashion Days și eMAG Fashion își propun să-și dezvolte ofertele din regiune mergând pe două poziționări complementare: eMAG Fashion oferă o gamă variată de peste 150.000 de articole vestimentare cu produse disponibile pentru toate vârstele, iar Fashion Days este destinația fashion online cu cea mai mare varietate de branduri și ținute pentru clienții interesați de ultimele tendințe în modă, la prețuri accesibile fiecărui buzunar.

Robert Berza are o experiență de peste 10 ani în ecommerce, business development, new media și marketing. Anterior, a fost Country Manager al Zoot în România, unde a construit de la zero echipa și operațiunile locale, director de marketing eMAG România, când a fost responsabil, printre altele, de dezvoltarea unor noi produse pentru îmbunătățirea experienței de shopping a clienților, Head of Internet Division în cadrul CME (Central European Media Enterprises), poziție internațională din care a coordonat programul internațional de produse new media ale grupului și Internet Manager în cadrul ProTV, când a fost responsabil de crearea și dezvoltarea diviziei online a trustului.

Fashion Days vinde brandurilor internaționale precum: United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker și multe altele.

Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în România, Bulgaria și Ungaria. Din 2015, Fashion Days este parte a grupului eMAG.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: