Stiri Tech

Bolt intră pe piața serviciilor de livrare de mâncare

23/03/2019 < 1 min read

Bolt intră pe piața serviciilor de livrare de mâncare

Reading Time: < 1 minut

Platforma europeană de transport la cerere Bolt (fostă Taxify), și-a anunțat intenția de a lansa un serviciu de livrare de mâncare pe principalele piețe din Europa și Africa pe care operează. Serviciul de livrare de mâncare va fi lansat în această vară, inițial în Estonia, Finlanda și Africa de Sud.

„În combinație cu tehnologia de care dispunem, eficiența operațiunilor noastre și sutele de mii de șoferi ce utilizează infrastructura companiei, intenționăm să dezvoltăm cel mai bun serviciu de livrare de mâncare pentru milioanele de persoane din Africa și Europa care folosesc deja serviciile noastre zi de zi”, a declarat Markus Villig, CEO și cofondator al Bolt

Recent, compania a trecut printr-un proces de rebranding la nivel global, care a inclus schimbarea denumirii din Taxify în Bolt. Serviciile oferite de Bolt includ deja transportul la comandă cu automobile și motociclete, precum și folosirea partajată a scuterelor. Bolt s-a lansat în 2013, printre investitorii în platformă numărându-se Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital și cofondatorul TransferWise, Taavet Hinrikus. Compania deservește 25 de milioane de clienți din peste 30 de țări din toată lumea.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă