BizRemote by certSIGN Stiri

Bolt lansează serviciile de ride-hailing în Pitești și Craiova, ajungând în 10 orașe din România

6 apr. 2021 2 min

Bolt lansează serviciile de ride-hailing în Pitești și Craiova, ajungând în 10 orașe din România

Reading Time: 2 minute

Platforma europeană de mobilitate Bolt lansează serviciul de ride-hailing în Pitești și Craiova. Astfel, Bolt devine prima companie de ride-hailing din România care ajunge în zece dintre cele mai mari orașe ale țării.

În prezent, serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești și Craiova/

Serviciile de ride-hailing sunt primele cu care compania își marchează prezența în cele două orașe din sudul țării, continuând strategia pe care Bolt s-a bazat încă de la începutul anului, aceea de a se extinde în cât mai multe orașe din România.

„Procesul de expansiune al companiei noastre este accelerat, dezvoltarea mergând pe mai multe planuri, de la deschiderea de noi orașe la lansarea și extinderea de noi servicii. În acest proces complex și foarte rapid, am căutat în fiecare oraș să respectăm cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare și să răspundem cerințelor impuse de pandemie”.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca din Google Play sau Apple Store.

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Pitești și Craiova începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei.

Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Bolt a primit recent o investiție de 20 milioane de euro de la IFC pentru a spori accesul la serviciile de mobilitate pe piețele emergente. Finanțarea IFC va fi direcționată către Europa de Est, inclusiv în Ucraina și piețele africane, cum ar fi Nigeria și Africa de Sud.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: