BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri Tech

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Iași

6 nov. 2020 2 min

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Iași

Reading Time: 2 minute

Platforma europeană de transport la cerere Bolt își extinde prezența în România prin lansarea serviciilor de ride-hailing la Iași, care devine al cincilea oraș pe harta țării, după București, Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca unde sunt disponibile serviciile Bolt.

Compania estoniană a avut un an extrem de dinamic în România, deschizând noi orașe și adăugând la serviciile de ride-hailing pe cele de livrare de mâncare și de închiriere de trotinete electrice.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Serviciile sunt disponibile prin aplicația de ride-hailing Bolt, disponibilă în Google Play sau Apple Store.

Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. 

„Iași a fost de multă vreme în planurile noastre de extindere, dat fiind că este unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din România. Știm deja că transportul la cerere are un potențial foarte bun și este așteptat de public. Chiar dacă traversăm în continuare o perioadă foarte dificilă și nu avem încă un orizont de timp cu privire la îmbunătățirea situației, am învățat deja să mergem înainte și în aceste circumstanțe”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara și Constanța.

2 Comments
  1. Cristiana
    Multumesc mult pentru informatie!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: