Companii Stiri

Brutăriile Paul relansează „Tartelettes Festival”1 min

29/08/2017 1 min read

author:

Brutăriile Paul relansează „Tartelettes Festival”1 min

Reading Time: 1 minut

Pentru al treilea an consecutiv, brutăriile Paul relansează Festivalul Tartelor, campania care aduce clienților, la început de toamnă, o gamă extinsă de tarte cu arome noi și fructe de sezon. Sortimentelor clasice de tarte cu căpșuni și zmeură li se adaugă șase rețete noi, în ediție limitată. Până la mijlocul lunii octombrie, iubitorii de dulce vor putea savura în brutării tarte cu ciocolată, pere, lămâie, zmeură și fistic, multifruits și caramel. Toată gama va fi disponibilă în produsele cu denumirea Tartelette.

Chiar dacă vara este la final, aceasta continuă în brutăriile Paul. Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să se poată bucura de cele mai savuroase tarte, într-un adevărat “festival” al deserturilor. An de an întâmpinăm clienții cu noi sortimente, diversificând constant gama de tarte, atât de îndrăgită de către aceștia”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Clienţii care achiziţionează în perioada campaniei două Tartelettes primesc una din partea casei. Colecţia de tarte este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE