Business Companii Stiri

Porsche România are un nou Director General

26 iul. 2019 < 1 min

Porsche România are un nou Director General

Reading Time: < 1 minut

La începutul acestei luni, Porsche Holding a numit noul Director General Porsche România, pe austriacul  Elmar Geisler . Acesta vine în locul lui Kurt Leitner care a ocupat această poziție alături de Brent Valmar în ultimii patru ani. Kurt Leitner își termină mandatul în România, fiind numit Director General al Volkswagen Group Singapore, de unde va coordona operațiunile Porsche Holding din Singapore, Malaezia și Brunei.

Elmar Geisler are o experiență vastă, în ultimii șapte ani a fost director general pentru mai multe filiale Porsche Holding din Europa Centrală și de Est, respectiv Porsche Serbia și Muntenegru, Porsche Albania, Porsche Kosovo și Porsche Macedonia.

„Avem în față o perioadă de  transformări majore pentru întreaga industrie auto, iar în rolul de director general Porsche România, alături de domnul Brent Valmar, ne vom concentra asupra ofensivei electrice, dar și asupra dezvoltării rețelei distribuitorilor și a îmbunătățirii serviciilor oferite clienților”, a declarat Elmar Geisler, Director General, Porsche România.

Elmar Geisler a debutat la Porsche Austria în anul 2000 unde a activat în cadrul departamentul de marketing Audi. La trei ani distanță a fost numit director general Stoddard Imported Cars din Statele Unite. Apoi, a revenit în Europa în anul 2005 pe poziția de director regional Porsche Inter Auto, ultimii ani petrecându-i în poziția de director general al filialelor Porsche Holding din Macedonia, Kosovo, Albania, Serbia și Muntenegru.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: