Companii Stiri

Bunatati italienesti

7 oct. 2014 2 min

Bunatati italienesti

Reading Time: 2 minute

Incepand cu luna octombrie 2014, OalaCuBunatati a semnat un parteneriat cu Trattoria Verdi si si-a extins meniul cu o gama de produse italienesti.

“Am intrat pe piata cu un concept inovator, livrare de mancare la oala si am devenit lideri pe acest segment, cu o cota de piata de 90%, fiind foarte atenti la nevoile clientilor nostri. Astfel, dorinta de a ne extinde serviciile oferite a venit ca un pas natural, iar in Trattoria Verdi am gasit un partener de incredere care are aceeasi viziune ca si noi”, a declarat Alin Stan, Co-Fondator, OalaCuBunatati.

Extinderea serviciilor a avut loc in urma unei investitii de 50.000 euro.

“Propunerea de parteneriat venita din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care romanii il au pentru bucataria italiana si suntem siguri ca noile preparate din meniul OalaCuBunatati se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gatite intr-un procent de 100% de bucatarii Trattoria Verdi si vor avea aceeasi calitate ca si produsele ce sunt servite in locatiile fizice ale brandului.”, a declarat Viorel Bacanu, Fondator, Trattoria Verdi.

Cu o cifra de afaceri estimata la 2.1 milioane lei in 2014 si preconizari de 4,3 mil. lei in 2015, OalaCuBunatati estimeaza ca parteneriatul semnat cu Trattoria Verdi va aduce o crestere cu 30% a vanzarilor.

Daca pana acum in meniul OalaCuBunatati se regaseau 130 de preparate, pregatite de 12 bucatari specializati pe mancare romaneasca, dupa demararea colaborarii cu Trattoria Verdi clientii pot alege din 160 produse.

Printre cele mai cautate preparate ale bucatariei romanesti se regasesc salata boeuf, ciorba de vacuta si sarmalute din porc si se estimeaza ca, pentru bucataria italiana, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno si supele crema.

Preparatele italienesti au fost introduse in meniul OalaCuBunatati incepand cu luna octombrie 2014 si pot fi comandate de pe www.oalacubunatati.ro.

Infiintata in 2010, OalaCuBunatatia propus un concept nou pe piata de food delivery din Romania: mancarea la oala. Preparatele se gatesc exclusiv la comanda, fara adaos de aditivi sau conservanti. In oferta brandului se regasesc preparate romanesti, aperitive, ciorbe si supe, produse din carne de curcan, pui, porc sau vita, garnituri, dar si deserturi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: