Companii Stiri

Business-urile au locul lor la Regus Green Gate

22 iun. 2015 < 1 min

Business-urile au locul lor la Regus Green Gate

Reading Time: < 1 minut

Regus, cel mai mare furnizor de spatii de lucru flexibile din lume, a deschis in luna iunie un nou centru de birouri Green Gate. Acesta se deosebeste prin armonia cu natura pe care o creeaza cu ajutorul gradinilor verticale, luminii naturale si a eficientei energetice obtinute.

Green Gate vine ca raspuns la nevoile pietei, pentru ca trendurile ultimilor ani arata o crestere a mobilitatii in relatiile de business si necesitatea de a lucra intr-un spatiu cat mai minimalist.

Cu toate acestea, capacitatea unui spatiu de a influenta pozitiv starea de spirit, inspiratia si creativitatea ramane un obiectiv important, impreuna cu posibilitatea de a oferi clientilor cele mai noi servicii de tehnologie si comunicatii.

Ramona Iacob, country manager Regus in Romania, declara:“ Regus targeteaza toate zonele de clienti, de la companii start-up pana la companii corporate. Putem acomoda  in spatiile noastre de birouri diverse tipologii de client, diverse cereri, de la o persoana la cateva zeci de persoane. Putem de asemenea oferi solutii eficiente ca spatiu si cost prin alte produse, precum biroul virtual, spatiile co-working sau cardurile de acces in zonele noastre de Business Lounge, sali de sedinta si birouri de tip part time. “

Centrul de afaceri Green Gate este o declaratie de respect si conservare a mediului natural, fiind construit pentru a dezvolta o eficienta energetica cat mai mare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: