Antreprenori by eMAG Stiri

Vrînceanu și Pascu și-au făcut butic de consultanță în business

13 oct. 2017 3 min

Vrînceanu și Pascu și-au făcut butic de consultanță în business

Reading Time: 3 minute

Antreprenorul Răzvan Pascu, consultant în marketing și turism, și Claudiu Vrînceanu, economist cu experiență în administrație publică, business și media, au lansat proiectul VP Connections, butic de consultanță în business specializat în atragerea de investitori și comunicare strategică. 

 Inițiativa celor doi antreprenori specializați în comunicare și consultanță vine după mai bine de zece ani de experiență mixtă în multinaționale, IMM-uri, guvern și zona ONG cu focus pe antreprenoriat. Serviciile oferite de VP Connections vor fi din segmentul comunicării strategice cu diferiți stakeholderi implicați în procesul investițional (media, autorități, potențiali parteneri de afaceri locali), relații publice, public affairs și atragerea de investitori străini și români către cele mai potrivite active (turism, conace tradiționale, firme antreprenoriale, start-up-uri, business-uri de nișă, investiții greenfield, etc). 

 “Vom crea o platformă de comunicare și de atragere de investitori, atât pentru antreprenori, cât și adresată investitorilor străini. Ne dorim să fim, în primul rând, oameni de comunicare, specialiști în conținut și marketing și apoi oameni de investiții prin care să promovăm mai bine România în față investitorilor străini. Vrem să realizăm punți de legătură între mediul local de business, cel autentic și curat, și părțile lui de interes: investitorii, instituțiile publice, media și clienții lor”, a declarat Claudiu Vrînceanu, co-fondator al VP Connections, cel care va coordona operațiunile de comunicare strategică ale companiei. 

 Claudiu Vrînceanu, implicat în mai multe proiecte ale Fundației Romanian Business Leaders, a fost în perioadă 2015-2017 secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, cu atribuții în investiții străine, IMM-uri, ajutoare de stat, turism și relația cu mediul de business. El a fost timp de 10 ani redactor-șef și project manager al Wall-Street.ro. Cu o experiență în online și în media de business, el a încheiat în 2015 cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.

 “In evoluția fiecărei țări există momente propice pentru investiții care, dacă nu sunt exploatate în timp util, se evaporă sau își pierd din potențial. România încă se mai află în acel punct, cu un orizont aproape nemărginit de oportunități investiționale, și îmi doresc ca VP Connections să le scoată la lumină. Mă voi ocupa de promovarea potențialelor investiții în turism, dar și de investițiile în alte domenii de activitate cu mare potențial. De asemenea, ne vom folosi toate conexiunile pe care le avem pentru a pune oameni de afaceri în legături de business.” a declarat Răzvan Pascu, co-fondator al VP Connections, cel care va coordona zona investițională și de networking a companiei.

 Cu o experiență de peste 10 ani în companii multinaționale, dar și în zona antreprenoriala, Răzvan Pascu este proprietarul companiei Travel Communication, lansată în anul 2012, specializată în organizarea de evenimente corporate și relații publice. În ultimii 5 ani s-a implicat activ în proiecte de comunicare turistică, fie pentru țări precum Austria, Serbia, Germania și Franța, fie pentru regiuni din România. Răzvan Pascu a absolvit un EMBA al Vienna University of Economics and Business și un curs de Global Strategy la Carlson School of Management din Minnesota, SUA. 

 Cele trei linii de business ale companiei de consultanță VP Connections sunt: 

  • Comunicare strategică, PR și public affairs
  • Promote România: consultanță pentru investitori (studii despre oportunități de investiții, asistentă de tip market-entry, intermediere vânzare locuri autentice din turismul românesc, etc.)
  • Comunități de business și networking: evenimente și workshop-uri nisate pentru antreprenori, investitori și corporații.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: