Companii Stiri

Uber introduce Business Profiles in Romania

22 iul. 2016 < 1 min

Uber introduce Business Profiles in Romania

Reading Time: < 1 minut

Incepand de azi, utilizatorii Uber din Romania isi pot seta un profil de business si pot face diferenta intre calatoriile in interes personal si cele pentru serviciu

Uber permite utilizatorilor din Romania sa descarce documente  fiscale din aplicatie dupa fiecare cursa si sa isi seteze rapoarte saptamanale sau lunare

Uber anunta ca optiunea Business profiles este acum disponibila si pentru utilizatorii din Romania. Aceasta le permite sa faca diferenta intre calatoriile in interes personal si cele in interes de serviciu si sa asocieze conturi bancare diferite celor doua profiluri: personal si de business.

“Urmatorul pas va fi Uber for Business, un serviciu pentru mediul de afaceri. Acesta va permite unei companii sa isi faca un cont sub care sa ofere angatilor curse atat in tara, cat si in calatoriile de afaceri in alta tara. Pentru angajati, aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa plateasca ei cursa si apoi sa o deconteze, compania fiind cea care acopera direct costul,” spune Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber Romania.

Trecerea de la un profil la altul se face simplu, prin atingerea unui buton. Indiferent de profilul ales (personal sau de business), utilizatorii din Romania pot acum sa isi descarce documentele fiscale dupa fiecare cursa si pot opta sa primeasca rapoarte saptamanale sau lunare, cu toate documentele aferente acelei perioade.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: