BizRemote by certSIGN Stiri

JYSK creează un fond de urgență pentru spitale

25 mart. 2020 2 min

JYSK creează un fond de urgență pentru spitale

Reading Time: 2 minute

JYSK România, retailerul scandinav de mobilă și produse pentru casă a anunțat astăzi că a creat un fond de urgență de 150.000 de lei destinat spitalelor care au nevoie de produse precum plăpumi, perne sau lenjerii de pat.

Compania scandinavă, JYSK România a anunțat că va dona produse proprii spitalelor care tratează pacienți diagnosticați cu noul coronavirus. JYSK a donat deja produse pentru 85 de paturi suplimentare din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

“Este o situație cu care nimeni nu s-a mai întâlnit până acum și prin care nu am crezut niciodată că vom trece – nici companiile, nici cei care lucrează în sistemul de sănătate, nici autoritățile și nici noi, la nivel individual. Acum, mai mult decât niciodată, este important să ne unim forțele și să oferim fiecare o mână de ajutor pentru a depăși cu bine această perioadă. Am văzut ce se întâmplă în alte țări și știm că presiunea pe sistemul de sănătate va crește și că trebuie să avem spitale pregătite să preia și să trateze un număr din ce în ce mai mare de pacienți. Ne-am gândit cum poate ajuta compania noastră în acest caz și, după discuțiile avute cu câțiva doctori, am identificat o nevoie pe care noi o putem acoperi. Multe spitale vor avea nevoie de suplimentarea numărului de paturi, iar noi putem oferi perne, lenjerii de pat și plăpumi pentru paturile suplimentare. Avem nevoie de spitale, iar spitalele au nevoie de noi.”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Compania face apel către managerii de spitale să contacteze JYSK dacă au nevoie de produse pentru paturi suplimentare sau alte produse care se găsesc în sortimentul retailerului. Puteți contacta compania JYSK pe adresa de mail rta@JYSK.com.

Fondul de 150.000 de lei este destinat spitalelor care tratează pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19.

„Perioada aceasta este dificilă pentru noi toți, dar există și exemple de implicare în jurul nostru care ne dau speranță. Am văzut companii mari care au donat bani sau echipamente medicale, am văzut mici antreprenori sau ONG-uri care și-au oferit serviciile gratuit sau au donat produse, am văzut persoane care, singure, au reușit să facă rost de produse de strictă necesitate pentru spitale sau persoane care vor să ajute bătrânii. Dacă fiecare dintre noi face tot ce poate pentru ca această situație să se îmbunătățească, vom trece cu bine prin această perioadă. Invităm și alte companii să se gândească în ce fel se pot implica și cum pot ajuta spitalele și societatea. Fiecare dintre noi poate găsi o modalitate de a oferi ajutor”, a continuat Alex Bratu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: