Lifestyle Stiri

Cabral lansează ”HollyGood Gang”, un proiect muzical cu trei DJ-i

21 aug. 2019 2 min

Cabral lansează ”HollyGood Gang”, un proiect muzical cu trei DJ-i

Reading Time: 2 minute

Cabral își prezintă pasiunea pentru muzică pe scenele festivalurilor din România, în urmă cu o săptămână, în cadrul Awake Festival, el a lansat proiectul muzical la care lucrează de mai bine de doi ani. ”The HollyGood Gang” este format din trei DJ-i, unul dintre aceștia fiind și MC.

”Proiectul The HollyGood Gang include trei Dj-i, dintre care unul,eu, este și MC. Lucrăm de doi ani la proiect ăsta și am ajuns astăzi la o formulă care la Festivalul Awake a rupt. Punem un amestec de piese vechi, unele originale și altele remixate, la care adăugăm beat-uri și piese noi. Suntem adepții Open Format, un stil de mix în care cel mai mult contează starea și distracția publicului și nu demonstrarea unor abilități nemaivăzute”, a povestit Cabral.

Awake Festival s-a desfășurat la castelul Teleki, reprezentația The HollyGood Gang fiind prima în această formulă.

Colegii mei, Mihai FaiboX Ciupitu și Robert Nepotu’ Graur au peste 20 de ani de muzică în spate, eu am peste 20 de ani de experiență cu microfonul. Am pornit nebunia asta de fun pentru că ne place muzica și pentru că avem și experiența necesară să facem oamenii «să miște».

Gig-ul de la Awake a fost primul eveniment mare la care am participat, a fost un fel de examen de absolvire pentru noi. Nu știam dacă vom reuși să punem în aplicare chimia dintre noi trei, astfel încât cei din public să uite de orice altceva și să se distreze”, spune Cabral.

Clipul care înfățișează momentul The HollyGood Gang poate fi descărcat de aici.

Dacă nu găsiți oportunitatea de a-l vedea pe scenă mixând și făcând atmosferă, pe Cabral îl puteți vedea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00, încercând să afle ”Ce spun românii”, la PRO TV.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: