fbpx
Marketing Stiri

Cafea cu ginseng, de acum și în România

28/11/2017

Cafea cu ginseng, de acum și în România

Începând cu luna decembrie, un nou brand italian premium de cafea se lansează pe piața românească.  Gin-co, cafeaua originală cu extract de ginseng, este distribuită în exclusivitate în România de către Global Mirex, unic importator și distribuitor pe piața românească pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.

“Sperăm că Gin-co se va transforma într-o alegere constantă pentru iubitorii de cafea, dar le va trezi curiozitatea și celor care preferă alte băuturi calde. Apreciem foarte mult colaborarea cu Natfood, compania mamă gin-co, ce din 1999 oferă cele mai bune produse și servicii pentru peste 40.000 de locații Ho.Re.Ca. din Italia și din lume.” – Miruna Gheordunescu, Partener, Global Mirex.

Cafeaua Gin-co poate fi savurată la Restaurantul Gargantua, la Cofetaria Ana Baking Co, Caffe Milano, restaurantul Portobello, Brasserie Cotroceni, Boutique de Pain și în alte cafenele și restaurante din București.

Compania Global Mirex este fondată de Miruna Gheordunescu și Răzvan Costache.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE