Companii

Calatorului ii sade bine cu Traveo

7 feb. 2014 2 min

Calatorului ii sade bine cu Traveo

Reading Time: 2 minute

Planificarea unei calatorii, de cele mai multe ori, poate da batai de cap. Vestea buna este ca, odata cu lansarea Traveo.ro, o platforma de rezervari ce ofera solutia completa pentru orice calatorie, singura “grija” a turistilor va fi relaxarea. Cu o investitie de aproape 500.000 de euro, agen]ia de turism Accent Travel & Events a lansat ieri Traveo.ro, o platforma online, care aduce pe piata din tara trei inovatii, Weekend Search, Activity Search si Get Away. Prin sistemul Get Away, de exemplu, utilizatorii isi pot defini un buget, o zona si o perioada in care isi doresc sa calatoreasca si functia le poate intoarce mai multe oferte de unde pot alege. Mai mult, o alta noutate pentru piata din Romania este si cautatea dupa activitati specifice, prin care iubitorii de calatorii pot gasi pachete potrivite cu propriile hobby-uri. Platforma completa de rezervari, prin care utilizatorii isi pot rezerva bilete de avion, hoteluri, pot inchiria masini ori pot achizitiona pachete tematice de calatorie vine in intampinarea noilor tendinte de pe piata de turism din tara, unde numarul celor care opteaza sa calatoreasca pe cont propriu este in crestere. Astfel, Traveo.ro ofera utilizatorilor o mai mare flexibilitate si libertate in gasirea celor mai bune solutii pentru calatorii.  

“Am pus intotdeauna accent pe tehnologie, pe solutii inovatoare si ne-am uitat cu mare atentie la tendintele de consum in zona turismului”, spune Lucian Boronea, General Manager la Accent Travel & Events. “Pentru a ne consolida pozitia pe piata si pentru a raspunde unei dorinte din ce in ce mai mari a clientilor de pe zona de leisure de a-si planifica singuri, cu mai multa flexibilitate, vacantele, am decis sa punem la dispozitie o platforma prin care isi pot rezerva cu usurinta tot ce au nevoie atunci cand calatoresc. Deoarece vorbim de o tehnologie foarte avansata, Traveo este un produs online dinamic, care ne permite sa ii adaugam oricand functionalitati noi, sa il personalizam in functie de nevoile clientilor nostri, dar si sa accesam cei mai performanti furnizori din zona de turism”, adauga Lucian Boronea.

Traveo.ro are la baza o varianta personalizata a platformei TRIP, un software puternic, inovator, cu arhitectura modulara, o platforma multitasking, care permite conectarea la cei mai importanti furnizori internationali  de servicii de turism. Traveo se lanseaza cu 14 dintre cei mai mari furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia. Sistemul acceseaza peste 170.000 de hoteluri si mai bine de 450 de linii aeriene.  In urma cu doi ani, Accent Travel & Events a demarat un proces de schimbare a intregii arhitecturi tehnologice a agentiei, de la mid si back-office la solutia de inventar pentru zona de touroperator si a implementat un nou sistem de rezervari. Ceea ce s-a tradus printr-o trecere fireasca spre zona de online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: