BizRemote by certSIGN Companii CSR Stiri

Implicarea EY România în actuala criză sanitară

07/05/2020 2 min read

Implicarea EY România în actuala criză sanitară

Reading Time: 2 minute

Pentru EY România, construirea unei lumi care funcționează mai bine pentru angajații, clienții și comunitățile lor este obiectivul zilnic. Atât prin resursele lor, cât si prin implicare socială, compania încearcă să răspundă în mod continuu nevoilor emergente ale mediului de business și ale societății.

„Credem că este și responsabilitatea noastră să protejăm sănătatea oamenilor, siguranța și bunăstarea comunităților. În fața provocărilor actuale, vrem să fim alături de cei ce luptă împotriva acestei pandemii și să ne concentrăm toate eforturile în gestionarea acestei provocări care ne vizează pe toți. De aceea, susținem sistemul sanitar din România prin echipament medical de protecție și aparatură, sprijinind în același timp personalul medical din multiple unități spitalicești, precum și alte persoane vulnerabile afectate de această criză. Suntem alături de cei ce se expun constant pentru salvarea vieților, dar și de cei vulnerabili și cei afectați direct de această pandemie”, susțin reprezentanții companiei. 

Pană acum, EY România a adoptat următoarele decizii, prin care a ajutat diverse comunități:

  • 20.000 euro: a donat, prin intermediul ARC România, 3 aparate de ventilare, aparatură esențială în lupta împotriva acestui virus, pentru pacienții aflați în secțiile de terapie intensivă;
  • 25.000 euro: timp de 3 săptămâni, cu sprijinul Fundației Fan Courier și Carrefour, au trimis coșuri cu produse alimentare către cele 3 spitale mari de infecțioase din Iași, Cluj, Timișoara (Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase si Pneumofiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara);
  • 25.000 euro:au sprijinit campania națională de strângere de fonduri „România salvează România”, lansată de Crucea Roșie pentru susținerea categoriilor sociale afectate de pandemie. Cu banii donați, au ajutat persoanele fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază și pachete igienice.
  • 20.000 euro: au susținut personalul medical vulnerabil ce depune eforturi continue în lupta împotriva acestui virus. Au achiziționat combinezoane antivirale și de unică folosință, măști medicale, mănuși și ochelari de protecție ce vor fi direcționate către spitalele de suport COVID-19 ce au nevoie urgentă de materiale de protecție.

Compania continuă să pună la dispoziție resursele sale pentru gestionarea acestei crize, pentru reziliența și continuitatea mediului de afaceri și bunăstarea comunităților.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă