Companii Stiri

Adela Guedon, noul director financiar Orange Romania

1 mart. 2016 < 1 min

Adela Guedon, noul director financiar Orange Romania

Reading Time: < 1 minut

Adela Guedon va prelua functia de director financiar in cadrul Orange Romania incepand cu data de 1 mai, a anuntat azi operatorul. Adela Guédon il va inlocui pe Diego Martinez Lopez, care va deveni Chief Financial Officer la Orange Spania. Tot de la 1 mai, noul CEO al operatorului va fi  Liudmila Climoc, in prezent director general Orange Moldova.

Cu 18 ani de carieră în domeniul financiar, Adela Guédon are o experienţă vastă pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular. Şi-a început cariera la Orange România în 1997, unde a evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director, devenind cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv al companiei.

În 2007 a preluat prima funcţie internaţională – Chief Financial Officer la Orange Moldova, unde a jucat un rol semnificativ în conducerea programelor de eficientizare, în dezvoltarea şi implementarea strategiei pentru achiziția și integrarea cu succes a unui furnizor de servicii de internet. În prezent, Adela este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizează echipa internaţională de controlling și activități din șapte ţări europene.

Misiunile noului CFO vor fi acelea de consolidarea performanţei financiare a companiei şi dezvoltarea unor noi direcţii de business, precum serviciile de comunicare convergente şi Orange Money.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: