Companii Stiri

Calif prezintă cel mai nou concept de fast-food, prin restaurantul Condimental

3 iul. 2017 < 1 min

Calif prezintă cel mai nou concept de fast-food, prin restaurantul Condimental

Reading Time: < 1 minut

Condimental de Calif, un restaurant recent lansat în centrul capitalei, este o completare a eforturilor de până acum ale echipei Calif. Condimental nu este doar un nume, este o afirmare puternică a poziției Calif în industria restaurantelor cu servire rapidă. Astfel că, noul concept vine să consolideze valorile Calif prin inovație, prospețime și servire rapidă.

Restaurantul este creat pentru ca oamenii să se simtă bine indiferent dacă vin pentru o vizită scurtă sau servesc masa alături de prieteni. Experiența este gândită și testată pentru a asigura clienții că timpul lucrează în favoarea lor. Tot de aceea, există două stații de servire pentru a eficientiza fluxul de lucru: casa pentru comenzile care se vor servi în restaurant și una pentru comenzi la pachet (sau comenzi mari). Ambalajele au un design deosebit și sunt atent calibrate gramajelor de produs.

Vedeta meniului este Kebun, un kebab reorientat. Acesta este o gustare, dar poate fi un prânz ușor sau o cină sățioasă. Regulile fast-food au fost modificate, prin eliminarea completă a prăjirii în baie de ulei. Cartofii arată la fel de rumeni, dar sunt copți cu un strop de ulei în cuptoare ce înglobează tehnologie de ultimă oră. Chifteluțele de falafel sunt și ele coapte, păstrându-și totodată proprietățile, iar orezul este pregătit la abur.

Pe lângă cele nouă variante de kebun, se regasesc si produsele cunoscute: dil kebab, mâncare gătită și deserturi.

Restaurantul este situat pe strada Bucur nr. 18 (la intersecția bd. Mărășești cu Splaiul Unirii), iar programul de lucru este de luni până vineri de la ora 11:30 la ora 20:00. Mai multe detalii pe www.kebun.ro și www.condimental.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: