BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Dr.Max și-a lansat farmacie online

28/07/2020 < 1 min read

Dr.Max și-a lansat farmacie online

Reading Time: < 1 minut

Lanțul de farmacii Dr. Max, cel mai mare din Europa Centrală și de Est, a lansat e-shop-ul DRMAX.RO. Produsele pot fi comandate online și sunt livrate la nivel național. Termenul de livrare este de aproximativ 48-72 ore din momentul confirmării comenzii, iar livrarea produselor se face prin DPD .

Printre categoriile de produse care pot fi comandate se regăsesc medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, produse din categorii precum ”mama și copilul”, precum și produse marcă proprie Dr.Max.

Livrarea este gratuită în toată țara pentru la comenzi de peste 200 RON.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și este deținut de Dr.Max Group, din care face parte și A&D Pharma. Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de euro în 2019 și peste 5000 de angajați.

A&D Pharma deține două linii de business: distribuție de medicamente și retail pharma. 

Aceasta nu este singura mutare în online din retailul farmaceutic. Belladona a lansat shopul online din luna aprilie a acestui an.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă