Marketing Stiri

Campanie-experiment de la Telekom Romania

28 dec. 2015 < 1 min

Campanie-experiment de la Telekom Romania

Reading Time: < 1 minut

Campania Telekom de Craciun a fost realizata aproape in totalitate de copii. GMP Advertising a ales sa se bazeze pe creativitatea celor mici pentru a realiza o campanie imaginata si povestita de copii, agentiei revenindu-i doar rolul executional.

De la oferta, la spoturi si headline-uri, toate materiale campaniei au la baza echipa de creatie compusa din copywriterii Maria, Ioana si Lucian, in varsta de doar 4 ani fiecare, si talentatii art-directori Alex, Tatiana, Mihaela si Filip, cu o experienta de viata de 5 ani. 

“Este o campanie-experiment, pentru care nu ne facusem niciun fel de asteptari cu privinta la finalitatea ei. Am pus camera, am asezat copiii, cei care au putut fi asezati, i-am intrebat cum le-ar placea sa arate reclama noastra, ce isi doresc sa contina oferta Telekom si ACTIUNE!”, spune Olivia Basag, Creative Director GMP Advertising.

Spoturile campaniei, acum in desfasurare pe canalele de televiziune:

Oferta Telekom de Sarbatori – MagentaONE

Oferta Telekom de Sarbatori pentru clientii cu abonamente de servicii mobile

Oferta Telekom de Craciun – Roboti

Oferta Telekom de Craciun – Omul de zapada

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Olivia Basag, Creative Director; Romulus Petcan, Sr. Copywriter; Gabriel Gherca, Sr. Art Director;  Sebastian Romano, Copywriter; Alina Zaharescu, Sr. Art Director; Delia Soare, Account Director; Oana Danila, Account Executive; Ana Maria Rizopol, Account Executive; Andreea Chita, Sr. Account Executive; Alexandra Todirica, Account Executive; Radu Teodorescu, AV Manager.

Din echipa Telekom care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Stefania Rusu, Superviser Brand and Communication, Katerina Todorovski, Marketing Expert -Brand and Communication, Telekom Romania

Productia spoturilor campaniei a fost realizata cu ajutorul casei de productie Saga Film si a regizorului Andreea Paduraru.  

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: