Antreprenori by eMAG Companii Stiri

Canon Cashback, o campanie pentru antreprenori

3 dec. 2015 < 1 min

Canon Cashback, o campanie pentru antreprenori

Reading Time: < 1 minut

Un business nou presupune nu numai un plan de afaceri bine pus la punct, ci si o serie de resurse. Pentru ca afacerea sa se dezvolte rapid este nevoie de timp, energie, dar si de  echipamente tehnologice inteligente si moderne, indiferent de domeniul de activitate. Din pacate, multe intreprinderi nu reusesc sa depaseasca etapa de start-up, tocmai din cauza acestei lipse de resurse.

Canon, prin campania “Canon Cashback, plus 3 ani garantie”, este un sustinator activ al segmentului de companii mici si mijlocii, oferind echipamentul si solutiile necesare pentru ca obiectivele si misiunea antreprenorilor sa fie realizate.

Cum functioneaza campania ?

Persoanele care vor achizitiona un produs Canon aflat in promotie, vor primi inapoi o suma de bani, plus o garantie extinsa cu o durata de pana la 3 ani. Sumele alocate fiecarui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei, banii fiind virati cumparatorilor direct in contul lor bancar. Valoarea sumei returnate poate fi cuprinsa pana la 270 RON, in functie de produsul Canon achizitionat. 

Pentru a beneficia de aceasta promotie, cumparatorii trebuie sa parcurga 3 pasi simpli: sa acceseze link-ul acesta, sa se inregistreze pe site si sa completeze atent toate campurile din formular. Dupa inregistrare se primeste un email de aprobare a cererii. Plata aferenta valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, in contul mentionat in formularul de inregistrare. Pentru toti cei interesati, lista produselor aflate in promotie poate fi verificata aici

Perioada campaniei promotionale este cuprinsa intre 1 Octombrie 2015 si 31 Ianuarie 2016.

Mai multe detalii precum si sumele alocate fiecarui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: