Stiri Tech

Ce aduce moto e6 plus, din gama superaccesibilă de la Motorola

6 sept. 2019 < 1 min

Ce aduce moto e6 plus, din gama superaccesibilă de la Motorola

Reading Time: < 1 minut

Fidelă strategiei de a oferi mai mult la prețuri accesibile, Motorola anunță moto e6 plus, cu ecran mare, mai multe camere și design modern la un preț convenabil.

Noul moto e6 plus are un ecran de 6.1 inci Max Vision HD+, cu raport 19.5:9, și un procesor octa-core de 2.0 GHz, fiind disponibil în patru variante de finisaje metalice cu gradient – Caribbean Blue, Rich Cranberry, Bright Cherry și Polished Graphite.

MotoE6 cameraÎn premieră pentru telefoanele din seria moto e, sistemul dual de camere are o cameră principală de 13 MP, cu pixeli de 1.12µm și diafragmă f/2.0. Senzorul de adâncime de 2 MP și modul bokeh integrat permit estomparea prim-planului sau a fundalului pentru a obține aspectul dorit. Camera frontală de 8 MP are bliț integrat în ecran și ocupă foarte puțin loc în partea centrală a ecranului.

Pe lângă senzorul de amprente poziționat pe spatele telefonului, sub logo-ul Motorola, moto e6 plus este echipat cu tehnologie de recunoaștere facială.

Motorola e6 este disponibil din 9 septembrie în România, la un preț de pornire de 699 de lei în varianta 2&32GB, respectiv din 7 octombrie la un preț de pornire de 799 de lei în varianta 4&64 GB.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: