fbpx
Companii Stiri

Tellus Invest construiește un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului2 min

30/06/2020 2 min read

Tellus Invest construiește un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului2 min

Reading Time: 2 minute

Cu o investiție de peste 15 milioane de euro, Tellus Invest construiește Grand Park Pipera, un proiect rezidențial de 96 de apartamente și spații comerciale situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Pipera-Iancu Nicolae.

Tellus Invest, dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence, toate în Cluj-Napoca, se extinde în Capitală cu cel mai nou proiect rezidențial din zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare. Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 milioane de Euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an.

Proiectul se va numi Grand Park Pipera și aduce o serie de facilități moderne, noutatea fiind zona de piscină, spa și sală de fitness amenajată exclusiv pentru locatarii complexului sau parcări dotate cu infrastructură pentru incarcare autoturisme electrice și hibrid în parcarea subterană.

„De mulți ani ne dorim să ne extindem în București și suntem foarte incantati că, iată, am realizat asta. Suntem în acest business de peste de 20 ani și la fiecare nou proiect am căutat sa facem lucrurile mai bine și să livrăm la cel mai înalt nivel calitativ pe care piața ni l-a permis. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. A fost punct ochit, punct lovit. Nu am stat pe gânduri. Acum ne uităm deja pentru noi oportunități de dezvoltare pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței. » a declarat Ani Căpușan, CEO Tellus Invest.

Vânzările încep în luna iulie a acestui an, fiind realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară, The Concept.

„Zona Iancu Nicolae din Pipera a fost dintotdeauna o oază de prosperitate în Nordul Bucureștiului. Există un mix excelent aici între comunitatea creată și facilitățile pe care zona le oferă, inclusiv cele naturale, zona fiind mărginită de Pădurea Băneasa. Avem clienți care vin setați direct că vor doar Iancu Nicolae și nimic altceva. Dezvoltarea de proiecte premium, cum este Grand Park Pipera, a venit ca o consecință naturală a dorinței clienților să locuiască în această zonă” spune Nicușor Milița, Sales Manager – North în cadrul The Concept.

Ansamblul Grand Park Pipera este situat pe Str. Erou Iancu Nicolae din Pipera, cu acces rapid către zona de business Aviatiei-Pipera, dar și către Școala Internațională Mark Twain, Școala Americană, Liceul Francez sau Băneasa Shopping City.

Tellus Invest este cel mai mare dezvoltator din Cluj-Napoca, construind și livrând cu succes până acum peste 3.000 de apartamente. Odată cu această extindere în București, Tellus Invest devine unul dintre cei mai activi dezvoltatori la nivel național.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *