Stiri Tech

Canyon lansează în România brățara de fitness cu antrenor virtual

mai 11, 2021 2 min

Canyon lansează în România brățara de fitness cu antrenor virtual

Reading Time: 2 minute

Canyon lansează o brățară inteligentă de fitness care prezintă unele dintre cele mai noi tehnologii din lumea gadgeturilor sportive. Smart Coach SB-75 monitorizează indicatorii cheie de sănătate, precum variabilitatea ritmului cardiac, EKG-ul, caloriile arse sau nivelul de stres. De asemenea, vine cu un trainer virtual încorporat care oferă recomandări actualizate de instruire și recuperare, care îmbunătățesc eficiența sesiunilor de antrenament și monitorizează siguranța în timpul acestora.

Rezultate în cloud

Cu ajutorul antrenorului virtual, utilizatorii pot urmări nivelul de stres, energie sau productivitate, pot analiza antrenamentele finalizate și pot observa tendințele în urma acestora. De asemenea, pot urmări în timp real activitatea cardiacă. Toate acestea, dar și rezultatele antrenamentelor pot fi stocate în cloud, prin intermediul aplicației Canyon Life, care este compatibilă cu sistemele de operare iOS 9.0+ și Android 4.4+.

Baterie pentru 5 zile

Datorită prezenței senzorilor EKG și utilizării tehnologiei cu inteligență artificială, utilizatorul poate monitoriza parametrii mai greu de observat ai stării corpului, antrenamentele „smart”, recuperarea sau starea de sănătate. De asemenea, el poate monitoriza bătăile inimii și poate obține o analiză a stării corpului ca nivel de rezistență, pregătire pentru sarcini cardio, stres și nivel de productivitate.

Brățara este dotată cu un ecran LCD color de 0,96 inci cu rezoluție de 160×80 pixeli, cu un accelerometru și un monitor cardiac.

Cu o încărcare completă a bateriei, brățara poate fi utilizată până la 5 zile de lucru intens și până la 15 zile în modul standby. Clasa de protecție IP67 o protejează de posibila pătrundere a particulelor mici și a lichidelor și permite scufundarea pe termen scurt în apă la o adâncime de un metru.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: