Antreprenori by eMAG Companii Stiri

Card cadou pentru când se vor redeschide restaurantele

11 iun. 2020 < 1 min

Card cadou pentru când se vor redeschide restaurantele

Reading Time: < 1 minut

În parteneriat cu Ialoc.ro, go-mio.ro, platforma digitală a Gault&Millau România, lansează posibilitatea de a cumpăra carduri cadou pentru experiențe gastronomice viitoare și de a rezerva online mese la restaurant. Parteneriatul este unul pe termen lung și are scopul de a sprijini gastronomia, unul din sectoarele puternic afectate de actuala pandemie. Utilizatorii platformei go-mio.ro pot face rezervări online sau achiziționa carduri cadou direct din paginile cu recenzii pentru restaurante, scrise de evaluatori independenți.

Odată cu acest parteneriat, de la 1 iulie 2020 se lansează cardul cadou #maideparte, care va putea fi folosit doar în restaurantele din comunitatea extinsă Gault&Millau care sunt prezente pe platforma ialoc.

În ultimele luni, Gault&Millau România a lansat restaurantul online Go-Mio, o măsură prin care ghidul a transformat toate platformele sale digitale într-un restaurant colectiv digitial, iar ialoc, cea mai mare platformă locală de rezervări de mese în restaurant atât ca număr de localuri rezervabile cât și ca număr de descărcări ale aplicației mobile, a fost la rândul său activă în susținerea restaurantelor încă de la începutul crizei. Încă din primele zile de după închiderea restaurantelor, a lansat cardurile cadou, apoi prin a inclus facilitatea de “comandă la pachet direct în platformă”.

Gault&Millau este primul ghid internațional gastronomic care a intrat în 2017 pe piața românească. Ghidul a fost publicat mai întâi în Franța acum 50 de ani de doi jurnaliști pasionați – Henri Gault și Christian Millau. În timp, ghidul a cunoscut un succes internațional, Gault&Millau fiind acum prezent în peste 20 de țări și 5 continente. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: