fbpx
Finanțe Stiri

Carmen Monmarche, nou-ul Head of PR al Credit Agricole1 min

25/06/2015 < 1 min read

author:

Carmen Monmarche, nou-ul Head of PR al Credit Agricole1 min

Reading Time: < 1 minut

Credit Agricole Bank Romania a numit-o pe Carmen Monmarche in pozitia de Head of PR and Communications. Din aceasta pozitie, Carmen Monmarche (foto) va fi responsabila cu dezvoltarea si implementarea unei strategii de comunicare integrate care sa acopere ariile de comunicare interna si externa, relatiile publice, evenimentele si activitatile CSR, activitatile de comunicare de brand, produse si servicii precum si reprezentarea companiei in diverse foruri externe, a anuntat banca.

Carmen Monmarche detine un Master in Stiinte Cognitive si are o experienta de aproximativ 15 ani in comunicarea comerciala si non-profit. Printre pozitiile detinute anterior se numara Head of Corporate Affairs pentru Zapp Romania, Director Relatii Publice la Altex sau Director de Comunicare al Ipsos Romania.

“In calitate de Head of PR and Communications, Carmen va avea ca obiective principale implementarea de programe si proiecte de comunicare care sa duca la cresterea renumelui si marcii Crédit Agricole. Programele si proiectele sunt adresate tuturor grupurilor tinta, clienti, angajati sau parteneri si vizeaza, de asemenea, dezvoltarea prezentei noastre in piata romanesca”, a declarat Pierre Martin, CEO Credit Agricole Romania.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *