Management Stiri

Caroli Foods Group a fost cumpărat

1 sept. 2017 < 1 min

Caroli Foods Group a fost cumpărat

Reading Time: < 1 minut

Caroli Foods Group devine o componentă a Sigma Alimentos, după ce compania mexicană a achiziționat 51% din acțiunile producătorului de mezeluri. 

În urma acestei tranzacții anunțate astăzi, Caroli Foods Group devine o componentă a companiei mexicane Sigma Alimentos. Compania mai deținea deja un pachet de 49%, prin Campofrio Food Group. Această tranzacție definește cea mai importantă etapă din cei 23 de ani de dezvoltare continuă a companiei Caroli.

„Considerăm că această achiziție reprezintă o dovadă suplimentară a valorii și o confirmare a rezultatelor grupului Caroli Foods și ale brandurilor noastre pe care le-am construit împreună cu partenerii noștri de mai bine de un sfert de secol”, spune Khaled El Solh, CEO al Caroli Foods Group. „Acesta este, de asemenea, un pas important în dezvoltarea Caroli Foods, experiența Sigma în ceea ce privește operațiunile globale și gama extinsă de produse constituie atuuri concrete în demersurile noastre de a ne dezvolta brandurile păstrând, în același timp, valorile fundamentale care fac Caroli Foods Group extraordinar”, adaugă El Solh.  

Înființată la București, în anul 1994, compania Caroli s-a extins pe numeroase segmente de piață, construindu-și un portofoliu cuprinzător de mărci de succes precum Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo. Grupul Caroli a evoluat de la o companie de familie la unul dintre cei mai mari angajatori ai industriei, cu peste 1.200 de salariați, o fabrică în Pitești și o rețea puternică de distribuție. Anul trecut, compania a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de euro și un venit de 88 de milioane de euro.

Tranzacția curentă, prin care Sigma achiziționează 51% din pachetul de acțiuni al companiei nu implică schimbări majore în ceea ce privește managamentul, Khaled El Solh rămânând în continuare CEO al producătorului de mezeluri, alături de echipa sa de conducere.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: