Companii Stiri

Carrefour reduce in avans TVA-ul

23 dec. 2015 < 1 min

Carrefour reduce in avans TVA-ul

Reading Time: < 1 minut

Reducerea TVA-ului in avansCarrefour Romania, urmand traditia sustinerii TVA-ului in avans, acorda si in acest an clientilor sai reducerea aferenta la produsele nealimentare, care se va reflecta intr-un pret mai mic la raft.

Astfel, incepand cu 27 Decembrie, clientii vor beneficia direct la casele de marcat de reducerea de la 24% la 20% a TVA-ului la produsele nealimentare. In plus, ca in fiecare sfarsit de an, clientii vor putea descoperi in magazinele Carrefour mai multe promotii masive la o varietate de produse, printre care laptopuri si tablete, bagaje, produse cosmetice, tinute de revelion, anunta Carrefour, intr-un comunicat de presa.
„Carrefour a fost primul lant de magazine care a inghetat preturile la alimente in luna mai pentru a oferi un reper clar romanilor in ceea ce priveste pretul cu TVA de 24% si cel cu TVA de 9%. Acum, sustinem in avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse nealimentare. Facem acest lucru deoarece credem cu tarie in faptul ca reducerea TVA-ului de la 24% la 20% incepand de la 1 Ianuarie va aduce beneficii semnificative atat pentru clientii, cat si pentru retaileri si furnizori”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing & PR Carrefour Romania.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: