BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Carrefour România donează 200.000 de euro către Crucea Roșie Română

14 apr. 2020 2 min

Carrefour România donează 200.000 de euro către Crucea Roșie Română

Reading Time: 2 minute

Carrefour România și Fundația Carrefour donează 200.000 de euro, bani ce vor fi folosiți pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalelor din linia întâi din țară, recomandate de către Ministerul Sănătății.

„Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacționat cu atât de multă deschidere la nevoile unei țări aflate în stare de urgență. Este un moment crucial, în care toate eforturile ce vin să ne susțînă își găsesc ecou într-o mișcare de solidaritate cu impact pozitiv asupra diminuării efectelor acestei crize sanitare”, a spus Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății.

Pe lista spitalelor ce urmează să primească echipamente medicale, la recomandarea Ministerului, se află: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara.

„Suntem într-un punct greu de determinat al combaterii COVID-19 și demersurile noastre, mediul de afaceri și societate civilă, sunt încă departe de a fi încheiate. Rămânem alături de cadrele medicale și le mulțumim pentru responsabilitatea cu care se îngrijesc zi de zi de pacienții aflați în spitale, în carantină sau izolare. Aportul fiecăruia dintre noi este esențial în perioada următoare și fiecare bătălie câștigată este importantă, până la ieșirea cu bine din această criză. Coeziunea între diferitele entități este extrem de necesară în acest moment și este bine să știm că ne putem baza unii pe ceilalți”, a spus Anca Damour, Executive Board Member, Carrefour România.

Printre echipamentele de uz medical ce vor ajunge către spitale se numără: soluții dezinfectante, măști, mănuși și combinezoane, protecții pentru încălțăminte și viziere medicale, ochelari de protecție cu aerisire indirectă.

„Crucea Roșie Română este mândră să ducă mai departe eforturile convergente ale partenerilor noștri și să îndeplinească un rol și o responsabilitate atât de mari în aceste vremuri dificile. Suntem recunoscători pentru toată încrederea cu care ne investesc colaboratorii noștri”, a afirmat și Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Roșie Română.

Credit foto : ID 90758503 © Ricochet69 | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: