Companii Stiri Tech

CAS Software își extinde afacerea în România

20 iun. 2017 2 min

CAS Software își extinde afacerea în România

Reading Time: 2 minute

CAS Software, una dintre cele mai renumite companii IT din Germania, expert şi lider de piață în domeniul aplicatiilor CRM pentru întreprinderile mici și mijlocii, a stabilit România ca principală piață-țintă de creștere în Europa Centrală și de Est și anunță planuri de extindere a rețelei de parteneri de afaceri la nivel local.

Compania este deja activă de peste 10 ani în România și deserveste peste 60 de companii-client, prin partenerii săi locali certificati. Organizații renumite, printre care Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană  (AHK Rumänien), MHS Truck & Bus (MAN România), Asociația Proprietarilor şi Piloților de Aeronave, Societatea Ornitologică Română şi mulți alții, utilizează soluțiile software CAS pentru a-si îmbunătăți eficiența și rentabilitatea.

„România este una dintre principalele noastre zone de creștere în Europa Centrală și de Est și ne intensificăm eforturile și activitatea pe piața locală. Deja mai mult de 40% din cifra de afaceri din regiunea ECE este generată din România și vrem să accelerăm această creștere, de aceea suntem foarte interesați să atragem mai mulți parteneri de afaceri din domeniul IT”, spune Mircea Prelipceanu, director Vânzări Internaționale la CAS Software AG.

CAS genesisWord, CRM-ul dezvoltat de companie, este o soluție puternică și flexibilă creată special pentru nevoile IMM-urilor. Cu o serie de module flexibile, soluția CAS CRM oferă adaptabilitate completă pentru companii din orice domeniu de activitate, fără a fi nevoie de customizari  complicate sau costisitoare. Interfețele inteligente permit soluției să se adapteze cu ușurință la ecosistemul existent al clienților, asigurându-se că datele sunt întreținute și utilizate profitabil în toate departamentele. Această adaptabilitate aduce viteză de implementare și economii semnificative de cost pentru proprietarii și managerii companiilor client.

Sprijin pentru parteneri

CAS a construit un program de parteneriat foarte puternic pentru partenerii săi de afaceri, oferind suport complet și formare profesională extinsă, precum și acces deplin la o bază impresionantă de expertiză în CRM. Mai mult, experții CAS, ingineri și consultanți, sunt mereu la dispoziția partenerilor pentru a-i asista în orice fază de implementare a proiectelor. La nivel internațional, CAS are peste 200 de parteneri de vânzări și implementare.

În România, CAS Software are deja colaborări puternice cu companii IT de prestigiu, cum ar fi Melior Cras (Focality Group), Synergizer Business Solutions, Medialine, Docentris, Chara Software sau Bizz Advisers și multe altele.

„Parteneriatul cu CAS are profunzimea și flexibilitatea care ne ajută să avem mai mult succes în afacerea noastră. În ultimii 5 ani, CAS Software AG a contribuit semnificativ la succesul companiei noastre, oferindu-ne produse excelente într-un program de parteneriat echitabil și atractiv, susținut de strategia solida în vânzare și dezvoltare a companiei”, spune Andrei Zincenco, Synergizer.

Cu o cifră de afaceri anuală de 52 de milioane de euro (2015) și peste 500 de angajați, soluțiile CAS Software sunt utilizate în peste 40 de țări. Compania investește anual in medie 20% din cifra sa de afaceri în inovare.

„Sistemele CRM sunt încă percepute ca un instrument optional, dar nu esențial în România, în special de către IMM-uri. In realitate, pentru orice companie, sistemul CRM bine ales poate avea un impact puternic în construirea unui avantaj competitiv, determinând servicii de calitate superioară pentru clienți, creșterea eficienței forței de muncă și îmbunătățirea profitabilității. Obiectivul nostru este de a oferi IMM-urilor din România soluții practice și cea mai bună consultanță în afaceri. În special pentru clienții IMM, CAS CRM este un instrument rapid, ușor de implementat și foarte eficient, care îi ajută să își extindă afacerea și să îşi asigure un viitor solid. Solutiile CAS ajută companiile să facă saltul la următorul nivel de succes”, adaugă Mircea Prelipceanu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: