Lifestyle Stiri

Better: coach-ul personal, din telefonul mobil

3 nov. 2016 < 1 min

Better: coach-ul personal, din telefonul mobil

Reading Time: < 1 minut

Dacă v-ați gândit vreodată că v-ar prinde bine un coach personal, de astăzi puteți încerca beneficiile unui astfel de consilier prin aplicația „Better”, disponibilă pentru iOS.

Aceasta este prima aplicație de dezvoltare personală realizată de o echipă de români și își propune să fie ghidul pentru o viață împlinită. Este gândită astfel încât să își ajute utilizatorii la structurarea zonelor de interes pe care vor să te dezvolte și să îi sprijine prin propuneri de provocări, pariuri, angajamente, dar și sfaturi de la specialiști din domeniul ales.

„Better ne arată drumul în viață așa cum nu reușim întodeauna să-l vedem și ne dă puterea de a-l reinventa. Poți să îți imbunătățești relațiile cu partenerul de viață, să ai grijă de sănătatea ta sau să îți gestionezi mai bine finanțele. Când ne îngrijim de toate planurile vieții noastre, trăim o viață împlinită”, declară Doru Droscaru, antreprenorul care a creat conceptul.

Cei care au testat-o înainte de lansare spun că aplicația le-a oferit o imagine de ansamblu asupra propriei vieți și că îi ajută să își urmărească într-un mod mai eficient obiectivele.

În curând, „Better” va oferi acces direct la experți, pentru consultanță unu-la-unu, și povești motivaționale, surse de inspirație pentru utilizatori.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: