Companii Stiri

Casa Frumoasa, la 18 ani

28 nov. 2014 < 1 min

Casa Frumoasa, la 18 ani

Reading Time: < 1 minut
Julia Kristensen
Julia Kristensen, Casa Frumoasa

Businessul Casa Frumoasa, alcatuit din cinci magazine de lux in Bucuresti, aproximativ 20 de brand-uri de top, 40 de angajati si afaceri de peste doua milioane de euro, aniverseaza 18 ani pe piata romaneasca.

Pentru anul 2015, Julia Kristensen, proprietara Casa Frumoasa, anunta deschiderea unui nou magazin, Marc Cain, franciza unui brand premium de fashion feminin fondat in Germania in 1973.

De asemenea, investitiile pentru anul viitor se refera si la extinderea magazinului Casa Frumoasa de la Hotel Radisson Blu, cu un nou mix de brand-uri si colectii de fashion direct de pe catwalk. Magazinul va reuni branduri de renume precum Fausto Puglisi, Giambattista Valli, Antonio Berardi, Stella Jean pentru doamne, precum si brandurile Stone Island si Dalmine pentru domni.

Casa Frumoasa Store, Marriott si Radisson ofera domnilor un mix de branduri precum: Scabal, Brioni, Santoni, Loro Piana, Salvatore Ferragamo, Emanuelle Maffeis, Jacob Cohen, Pal Zileri, Zimmerli.

Moda feminina este sustinuta in magazinul J.Kristensen de nume sonore internationale: Salvatore Ferragamo, Loro Piana, Fabiana Fillipi, Blumarine, Santoni, MSGM, No21, Stuart Weitzman, Joseph.

 Julia Kristensen detine in prezent 5 magazine de lux: Casa Frumoasa Store din Bulevardul Lascar Catargiu, J.Kristensen la parterul Radisson BLU Hotel, Casa Frumoasa la Hotel Radisson Blu si J.W. Marriott Grand Hotel.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: