Stiri Tech

Căști wireless pentru audiție smart

20 iul. 2020 2 min

Căști wireless pentru audiție smart

Reading Time: 2 minute

Create pentru un stil de viață activ, cu o certificare IP55, noile modele de căști wireless de la Sony WF-SP800N sunt rezistente la umezeală; nu vor fi afectate de stropi de apă, transpirație sau praf, iar antrenamentul poate merge mai departe în orice condiții. Căștile pot fi chiar spălate după o sesiune intensă de mișcare fizică. Elementul discret de susținere și fixare și designul curbat tridimensional asigură o fixare confortabilă. 

În plus, ritmul nu va fi încetinit de o baterie cu autonomie limitată. Carcasa compactă care poate fi utilizată și pentru încărcare nu doar că protejează căștile WF-SP800N, dar le și încarcă atunci când utilizatorii se află în mișcare. Cu o singură încărcare completă, carcasa le permite pasionaților de muzică să beneficieze de 18 ore de redare cu funcția Noise Cancelling activată, și până la 26 de ore fără anularea zgomotului de fundal. Doar 10 minute de încărcare permit o sesiune de audiție de până la 60 de minute.

Experiențe imersive

Căștile WF-SP800N le oferă utilizatorilor și funcția 360 Reality Audio, o experiență audio imersivă ce utilizează tehnologia audio bazată pe scanarea spațiului și a obiectelor, atunci când este folosită în combinație cu un smartphone Android/iPhone care are instalat un serviciu de streaming audio compatibil. fie conectat la o rețea wireless.

Funcția Ambient Sound Mode încorporată pe noile căști Sony le permite utilizatorilor să controleze direct ce sunet își doresc să audă. Aceștia pot personaliza setările pentru sunetul ambiental în funcție de preferințe cu aplicația „Sony – Headphones Connect”, la un nivel situat între 0 și 20. Căștile au acum și funcția Advanced Adaptive Sound Control, care detectează automat ce activitate desfășoară utilizatori și unde se află aceștia, apoi căștile ajustează setările de sunet ambiental pentru a se potrivi mediului respectiv.

Căștile WF-SP800N au un preț aproximativ de 949 de lei. Acestea sunt disponibile din luna iulie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: