Stiri

Baracca din Cluj, desemnat cel mai bun restaurant al anului la gala Romanian Hospitality Awards

Reading Time: 3 minute

Miercuri, 5 octombrie, la Ateneul Român, peste 190 de antreprenori și profesioniști de top din HoReCa au celebrat performerii anului în cadrul Romanian Hospitality Awards, eveniment aflat sub Înalt Patronajul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române.

În urma votului a peste 130 de membri ai juriului, cele mai premiate branduri din industrie au fost Fratelli Group, Casa Timiș, The Marmorosch Bucharest și City Grill Group.

Astfel, Fratelli a obținut locul I la categoria Cel mai bun club, Biutiful a câștigat marele premiu la categoria Cel mai bun bar/pub, iar întregul grup Fratelli a obținut locul al II-a la categoria Crisis Management.

The Marmorosch Bucharest, deschis în luna august a anului trecut, s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoriile Cel mai bun hotel și Cea mai bună deschidere a anului.

Grupul City Grill, cel mai mare grup de restaurante cu acționariat românesc, a obținut locul I la categoriile Crisis management și Delivery Brand.

Un alt moment extrem de așteptat în cadrul galei a fost reprezentat de rezultatele categoriei Cel mai bun antreprenor, marele premiu fiind câștigat de Radu Savopol, cofondator 5 to go, brand care a obținut locul al II-lea la categoria Cel mai inovator brand.

Proiectul Romanian Hospitality Awards a fost demarat în anul 2018 și a crescut de la o ediție la alta. Pentru că știm cum se fac de obicei clasamentele și ce controverse apar de cele mai multe ori după o gală de premiere, ne-am dorit un proces de jurizare transparent și obiectiv. Tocmai de aceea, am adus alături de noi un juriu format din 130 de profesioniști din industria HoReCa, iar întregul proces de jurizare este auditat de cea mai mare casă de avocatură din Sud-Estul Europei, Țuca Zbârcea&Asociații.

Ca o recunoaștere a eforturilor noastre, în anul 2020, evenimentul a intrat sub Înalt Patronajul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, ceea ce ne-a responsabilizat și mai mult și ne-a motivat să menținem cele mai înalte standarde de organizare și votare,” afirmă Florin Maxim, fondator Hospitality Culture Insitute, organizația care implementează proiectul Romanian Hospitality Awards.

Clasamentul Romanian Hospitality Awards 2022:

  1. Epic Visits (Turism experiențial)
    Locul III – Viscri 32
    Locul II – Casa Timiș
    Locul I – Zabola Estate
  2. Categorie Crisis Management
    Locul III – Casa Timiș
    Locul II – Fratelli Group
    Locul I – City Grill
  3. Categorie Cel mai inovator brand
    Locul III – Kane Group
    Locul II – 5 to go
    Locul I – Tazz
  4. Categorie Cel mai bun furnizor
    Locul III – Nordic Food
    Locul II – ParmaFood
    Locul I – Metro
  5. Categorie Cel mai bun chef
    Locul III – Adrian Hădean
    Locul II – Joseph Hadad
    Locul I – Alex Petricean
  6. Categorie Cel mai bun delivery app
    Locul III – Bolt Food
    Locul II – Tazz
    Locul I – Glovo
  7. Categorie Cel mai bun club
    Locul III – Expirat
    Locul II – Loft
    Locul I – Fratelli
  8. Categorie Cea mai bună cafenea
    Locul III – Beans&Dots
    Locul II – BOB Coffee Lab
    Locul I – Origo
  9. Categorie Cel mai bun bar/pub
    Locul III – Linea
    Locul II – Nomad
    Locul I – Biutiful
  10. Categorie Cel mai bun QSR
    Locul III – Dristor Kebap
    Locul III – Spartan
    Locul II – .calif
    Locul I – Avocadoo
  11. Categorie Cel mai bun restaurant
    Locul III – NOUA
    Locul II – Casa Timiș
    Locul I Baracca
  12. Categorie Cea mai bună deschidere
    Locul III – Fork Ana Tower
    Locul II – Soro Lume
    Locul I – The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection
  13. Categorie Cel mai bun antreprenor
    Locul III – Daniel Mischie
    Locul II – Dragoș Petrescu
    Locul I – Radu Savopol
  14. Categorie Cea mai bună cofetărie
    Locul III – Mara Mura
    Locul II – Zexe Braserie
    Locul I – French Revolution
  15. Cel mai bun hotel
    Locul III – Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux
    Locul II – Teleferic Grand Hotel
    Locul I – The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection
  16. Premiu Special de Excelență pentru promovarea României – Charlie Ottley
  17. Cel mai bun brand de delivery
    Locul III – Trenta Pizza
    Locul II – Jerry’s Pizza
    Locul I – City Grill
  18. Cel mai bun food truck
    Locul III – Burger Van
    locul II Meat Busters
    Locul I Camionetta
  19. Categorie Cea mai bună deschidere – Votul Publicului
    Locul III Alma Health & Spa Retreat
    Locul II Fork
    Locul I – Naive
Romanita Oprea

Recent Posts

Modificarea Legii RCA: șoferii români vor să aibă dreptul să întrebe asigurătorul la ce service își pot repara mașina

Majoritatea covârșitoare a șoferilor români consideră util să primească o listă cu unități service unde să își poată repara mașina,…

5 ore ago

„Catalizator de Începuturi” aduce tinerii artiști în lumina reflectoarelor

Proiectul „Catalizator de Începuturi”, sub egida „Cred în România” și cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al…

6 ore ago

Asociația GIC IOR-Titan acționează în instanță Primăria Capitalei pentru recuperarea zonei retrocedate ilegal din Parcul IOR

Asociația Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan a dat în judecată Primăria Capitalei pentru a recupera 12 hectare de pădure urbană…

7 ore ago

Secretele Festivalului Hoinar

Cu o experiență de 12 ani în managementul proiectelor culturale, Ruxandra Miuți este managerul Festivalului Hoinar, una din puținele inițiative…

7 ore ago

Businessul Lensa a depășit 207 mil. lei anul trecut. Cum aniversează compania 11 ani de prezență pe piață

Retailerul român de optică Lensa a înregistrat, în 2023, venituri de peste 207 milioane de lei, consemnând o creștere a…

7 ore ago

Marcelo Rainer, Novartis România: Între schimbare și adaptabilitate

Dacă în 2022 a inițiat o transformare globală cu scopul de a accelera creșterea, capacitatea de inovare și productivitatea, în…

7 ore ago