Management Stiri

Start înscrieri, la Programul Executive MBA Bucharest

6 feb. 2018 2 min

Start înscrieri, la Programul Executive MBA Bucharest

Reading Time: 2 minute
Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, primește înscrieri pentru Programul Executive MBA desfășurat la București, ale cărui cursuri vor începe în luna noiembrie a acestui an. Cei care se înscriu până la data de 31 martie beneficiază de un discount ”early bird” de 5% din valoarea totală a școlarizării, care se ridică la suma de aproximativ 35.000 euro.

Acest program Executive MBA se întinde pe parcursul a 18 luni. Cursurile se desfășoară preponderent la București, dar implică și deplasări de câteva zile la Viena. Programul se adresează managerilor, antreprenorilor și reprezentanților de ONG, cu cel puțin cinci ani de experiență, iar un studiu realizat anul trecut în rândul alumnilor arată că, într-un an de la finalizarea programului, 68% dintre absolvenți au înregistrat un progres în carieră, iar în termen de trei ani, procentul celor care ocupă poziții de top management a crescut de la 24% la 38%. De asemenea, numărul absolvenților care și-au lansat propria afacere s-a dublat, iar procentul celor care au în subordine peste 25 de angajați a crescut de la 38% la 69%. 

“Programul Executive MBA Bucharest este conceput special pentru ca studenții să poată face față provocărilor din lumea reală, provocări cu care se confruntă managerii generali din industrii și afaceri foarte solicitante. Acesta oferă studenților toate instrumentele necesare pentru a-și valorifica potențialul de a deveni lideri la nivel mondial, cu o profundă experiență și abilități practice în management, strategie, organizare și finanțe. Cred că managerii care se înscriu la programul nostru trebuie să se aștepte la o experiență intensă de învățare, dar care le va aduce un număr foarte mare de beneficii, precum extinderea orizontului de cunoștinte și a rețelei profesionale și avansarea în carieră”, declară Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest. 

Pe parcursul celor 18 luni, cursurile se desfășoară în regim part-time, cursanții având astfel posibilitatea de a-și continua activitatea profesională.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: