Companii Stiri

Cat cheltuiesc romanii pe mancarea comandata la birou

14 aug. 2015 < 1 min

Cat cheltuiesc romanii pe mancarea comandata la birou

Reading Time: < 1 minut

Pachetelul adus de acasa la serviciu devine o amintire. Pe fondul temperaturilor ridicate, romanii ramasi la birou vara aceasta au preferat sa-si comande pranzul online. Astfel, in iunie si iulie comenzile de pe Foodpanda.ro au crescut cu circa 30% fata de lunile anterioare, si tot in aceasta perioada s-au plasat si cele mai ridicate comenzi, unele depasind valoarea de 1.600 lei.

Conform informatiilor Foodpanda, top trei cele mai mari comenzi din iunie si iulie au valorat intre 1.100 si 1.700 de lei, majoritatea realizate de la birou, in jurul pranzului, din Bucuresti.

”Pe fondul temperaturilor ridicate, majoritatea dintre noi evita bucataria de acasa si prefera sa-si comande pranzul de la birou. Ce am observat, cumva diferit de anul trecut, este faptul ca primim destul de des comenzi, tot de la birou, chiar si dupa ora 18:00”, declara Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

Potrivit Country Manager-ului Foodpanda, cele mai mari comenzi plasate anul acesta, in iunie, au fost pentru burgeri si au valorat 1.700, respectiv 1.500 lei, urmate de o comanda pentru pizza in valoare de peste 1.100 lei si plasata in luna iulie, toate din Bucuresti.

O alta perioada cu valori ridicate ale comenzilor a fost luna aprilie a acestui an, cand s-au realizat doua comenzi de circa 1.000 de lei fiecare, tot pentru burgeri si specialitati libaneze.

Toate varfurile de comenzi Foodpanda de anul acesta au fost plasate de pe varianta desktop a aplicatiei Foodpanda, cea mai utilizata in cazul comenzilor multiple, realizate de la birou de grupuri mai mari de persoane.

Foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 450 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu şi Buzau.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: