Companii

Crestere pe curierat

iul. 18, 2014 2 min

Crestere pe curierat

Reading Time: 2 minuteCargus a inregistrat o crestere de 45% a livrarilor in prima jumatate a anului 2014, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Evolutia pozitiva este o consecinta atat a introducerii de noi servicii, cat si a cresterii numarului clientilor din zona de business. Segmentul de B2C (comert online) a inregistrat o crestere de 112% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta crestere a determinat mutarea spatiului pentru depozitare si procesare al Cargus intr-o noua locatie, lucru care a contribuit la o crestere cu 15% a capacitatii de livrare precum si o utilizare eficienta a noilor linii de sortare si procesare.Cargus_sediu nou_2014

Gian Sharp, CEO Cargus, sustine ca prima jumatate a anului a reprezentat pentru Cargus o evolutie ascendenta pentru zona de servicii oferite si pentru capacitatea de a procesa volume in continua crestere.

“Ne-am dorit sa eficientizam relatia cu clientii nostri si cred ca am reusit. Am completat gama de servicii oferite si ne-am marit capacitatea de procesare a unor volume in continua crestere, beneficiind de un spatiu mult mai mare in noul sediu. Cred ca in acest moment reusim sa oferim clientilor nostri un parteneriat avantajos, nu doar un simplu serviciu de curierat”, precizeaza Gian Sharp.

Pentru cea de-a doua jumatate a anului 2014, compania se asteapta la o crestere constanta a volumelor, luand in considerare fuziunea (despre care Biz a scris aici) in desfasurare, cu compania Urgent Curier. De asemenea, Cargus va continua sa inoveze in zona de servicii oferite si pentru cresterea gradului de profesionalism al angajatilor.

“Pentru Cargus provocarea celei de-a doua jumatati de an, o reprezinta fuziunea cu compania Urgent Curier.Cu siguranta ca aceasta mutare ne va aduce intr-o postura noua pe piata de curierat. Pana la final de an, ne asteptam la o crestere cu aproximativ 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a explicat Gian Sharp, Cargus CEO.

Fondata in 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din Romania, iar in prezent detine si utilizeaza singura retea nationala de centre si depozite si o flota de peste 900 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.500 de angajati si colaboratori, si a avut vanzari de peste 25,7 de milioane de euro in 2013. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: