Lifestyle Stiri

Cat costa o vacanta cu familia?

28 iun. 2016 < 1 min

Cat costa o vacanta cu familia?

Reading Time: < 1 minut
Oana Dunel, director general Terra Tourism

Grecia, Turcia, Spania, Italia, Cipru, Riviera Franceza, Portugalia sau Bulgaria sunt destinatiile preferate de cupluri sau familiile cu copii din Romania pentru vacanta de vara, potrivit unei analize realizate de agentia de travel Terra Tourism.

Cerintele cuplurilor legate de cazare vizeaza hotelurile plasate in zone animate, aproape de plaja, cu diverse facilitati pentru adulti (spa, club si optiunea de demipensiune). Familiile cu copii aleg de regula zone mai linistite, aproape de natura si resorturi situate chiar pe plaja, care ofera numeroase activitati pentru copii, parcuri acvatice, programe de animatie si regim de masa all inclusive.

Pentru destinatiile individuale, cand turistii isi asigura transportul, cuplurile platesc in medie 700 de euro pentru un sejur de sapte nopti all inclusive. Aproximativ acelasi buget este alocat si de o familie cu un copil pana in 12 ani. Costurile cresc cu circa 150 de euro cuantumul platit de o familie cu doi adulti si doi copii pana in 12 ani. Tarifele cresc in medie cu 400 de euro cand mijlocul de deplasare ales este avionul.

Terra Tourism este prezenta de 11 ani pe piata din Romania, specializandu-se in ultimii doi ani pe nisa vacantelor de familie. Agentia ofera atat pachete pentru luna de miere in destinatii exotice, cat si cluburi de vacanta all inclusive, parcuri de distractie si hoteluri tematice (kinderhotels) din Europa, preferate de familii cu copii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: