Marketing Stiri

Cate 1 euro de la fiecare prieten de pe Facebook pentru prietenii de la ARIL

11 dec. 2015 < 1 min

Cate 1 euro de la fiecare prieten de pe Facebook pentru prietenii de la ARIL

Reading Time: < 1 minut

Anual, in Romania, din documentarea Asociatiei Romana impotriva Leucemiei (ARIL) rezulta ca aproximativ 5.000 de persoane sunt diagnosticate cu leucemii si limfoame, dintre care peste 900 leucemii cronice, peste 600 leucemii acute si peste 1.000 limfoame. Pacientii au nevoie de cure de chimioterapie si uneori si de transplant. Curele de chimioterapie dureza luni, uneori ani de zile. Pentru a avea rezultatele dorite, aceste terapii trebuie administrate cu acuratete, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul infuzomatelor si injectomatelor.

Pentru a imbunatati conditiile de tratament ale acestor bolnavi, Rusu+Bortun Brand Growers si ARIL au declansat o campanie de strangere de fonduri cu un mecanism simplu: o serie de influenceri din mediul online, dar si oameni cu conturi pe Facebook si-au rugat prietenii de pe profilele personale de Facebook sa doneze cate 1 euro pentru cauza, ca la final sa se stranga atatia bani cati prieteni are fiecare. 

In campanie poate intra oricine. Pe Facebook a fost creat un eveniment pe wall-ul caruia cei care vor sa se implice trebuie sa scrie numarul de prieteni virtuali pe care l-au strans in ultimii ani. Fiecaruia i se creeaza apoi un cover photo personalizat ca sa duca mesajul campaniei mai departe.

Banii se pot dona prin PayPal aici sau prin transfer bancar intr-unul dintre urmatoarele conturi:

RON: RO57 BREL 1000 3697 6RO1 1001

EURO: RO28 BREL 1000 3697 6EU1 1001

USD: RO89 BREL 1000 3697 6US1 1001

Campania pentru prieteni” se desfasoara in perioada 1-18 decembrie si are ca obiectiv strangere de fonduri pentru dotarea celor 51 saloane din sectiile Hematologie I, II, III si Sectia de Transplant din Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti cu cate un injectomat si un infuzomat/salon.

Proiectul a fost dezvoltat dupa o idee a agentiilor Rusu+Bortun Brand Growers si Daescu Bortun Olteanu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: