Companii Finanțe Stiri

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2% în 2019

5 feb. 2020 < 1 min

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2% în 2019

Reading Time: < 1 minut

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, veniturile totale ale companiei crescând cu 2% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate de Vodafone Group Plc.  

În urma finalizării procesului de achiziție a UPC România la finalul lunii iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România, cu o bază de clienți de 11 milioane.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5,1 euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019.

“Vom continua procesul de integrare, iar în curând vom finaliza fuziunea celor două companii și vom deveni o singură entitate, pas ce ne va permite să consolidăm și mai mult capabilitățile mobile și fixe. Vom continua să colaborăm cu autoritățile pentru a asigura un echilibru adecvat în ceea ce privește securitatea, acoperirea și investițiile pentru susținerea digitalizării societății românești, în timp ce analizăm cu atenție condițiile pieței pentru a avea o concurență bună și sănătoasă”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone și UPC România.

Vodafone și-a continuat investițiile la nivelul rețelelor, lansând oferte noi de servicii fixe și TV. În urma angajamentului de a livra tehnologii inovatoare, clienții companiei se pot bucura de tehnologia 4K și de un portofoliu complet de competiții sportive în cadrul pachetelor UPC și Vodafone TV.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: