fbpx
Companii Finanțe Stiri

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2% în 20191 min

05/02/2020 < 1 min read

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2% în 20191 min

Reading Time: < 1 minut

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, veniturile totale ale companiei crescând cu 2% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate de Vodafone Group Plc.  

În urma finalizării procesului de achiziție a UPC România la finalul lunii iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România, cu o bază de clienți de 11 milioane.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5,1 euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019.

“Vom continua procesul de integrare, iar în curând vom finaliza fuziunea celor două companii și vom deveni o singură entitate, pas ce ne va permite să consolidăm și mai mult capabilitățile mobile și fixe. Vom continua să colaborăm cu autoritățile pentru a asigura un echilibru adecvat în ceea ce privește securitatea, acoperirea și investițiile pentru susținerea digitalizării societății românești, în timp ce analizăm cu atenție condițiile pieței pentru a avea o concurență bună și sănătoasă”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone și UPC România.

Vodafone și-a continuat investițiile la nivelul rețelelor, lansând oferte noi de servicii fixe și TV. În urma angajamentului de a livra tehnologii inovatoare, clienții companiei se pot bucura de tehnologia 4K și de un portofoliu complet de competiții sportive în cadrul pachetelor UPC și Vodafone TV.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *