fbpx
Lifestyle Stiri

Catering de la Paul1 min

07/07/2015 < 1 min read

Catering de la Paul1 min

Reading Time: < 1 minut

Lantul de brutarii Paul a lansat un serviciu de catering, ce pune la dispozitia clientilor optiunea de a personaliza comenzile de produse in diverse combinatii: produse dulci sau sarate, in varianta mini.

Platourile Paul din Collection Salée contin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches şi croissante sarate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) si mini tarte sarate, iar platourile din Collection Sucrée contin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini éclairs, mini macarons şi mini entremets (mini prajituri).

“Prin lansarea serviciului de catering am raspuns unei nevoi exprimate tot mai des de clientii nostri. Adesea, personalul din brutariile Paul era intrebat daca putem oferi si servicii de catering. Am decis sa venim in intampinarea lor cu acest serviciu”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Clientii care doresc sa comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie sa plaseze comanda cu 24 de ore in avans, fie la numarul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicata [email protected] sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul Romania.

Dupa plasarea comenzii, clientul va fi contactat de catre un reprezentant Paul pentru confirmare, dar si pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrarii.

Serviciul de catering este disponibil doar in Bucuresti.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 13 brutarii. Acestea se gasesc in Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, Ploiesti Shopping City, dar şi ca locatii de tip chariot in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Sun Plaza.

 

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *