Lifestyle Stiri

Ce beneficii au străinii care investesc în emiratul Ras Al Khaimah

16 iul. 2021 2 min

Ce beneficii au străinii care investesc în emiratul Ras Al Khaimah

Reading Time: 2 minute

Oamenii de afaceri care vor să investească în turism și activități economice conexe ar trebui să ia în calcul și Ras Al Khaimah, emiratul cu cea mai rapidă creștere. Autoritatea pentru Dezvoltare Turistică a Ras Al Khaimah a lansat un program strategic ce va poziționa emiratul ca una dintre destinațiile preferate pentru turism și investiții în luxul accesibil.

Autoritatea pentru Dezvoltare Turistică a Ras Al Khaimah anunță un program strategic de investiții de mare impact, ce va poziționa Emiratul ca una dintre destinațiile preferate pentru turism și investiții în luxul accesibil. Avizată de guvernul Ras Al Khaimah, noua inițiativă, SelectRAK, este lansată în parteneriat cu Arton Capital, o companie de consultanță guvernamentală de top.

SelectRAK se va concentra pe furnizarea unei game de avantaje acordate investitorilor, inclusiv rezidența pe termen lung, pe baza criteriilor subliniate de guvern. Inițiativa va contribui la creșterea tuturor sectoarelor economice de bază, inclusiv cel al asistenței medicale, a industriei ospitalității, educației și comerțul, creând noi locuri de muncă și sprijinind întreprinderile locale.

De asemenea, SelectRAK va sprijini investitorii în înregistrarea și operarea afacerilor internaționale din Ras Al Khaimah și va ajuta la găsirea unei locuințe la alegere, în cadrul pitoresc al Emiratului. Toți investitorii care îndeplinesc criteriile guvernamentale vor primi, de asemenea, vize de ședere pe termen lung.

Raki Phillips, CEO al Autorității de Dezvoltare Turistică a Ras Al Khaimah, a declarat că noua inițiativă va avea un impact pozitiv demonstrabil, prin faptul că va atrage în Emirat companii globale, investitori și antreprenori talentați din întreaga lume. „Această platformă strategică va servi drept un hub unic pentru promovarea Emiratului, subliniind atracțiile sale turistice pentru un public global, oportunitățile de afaceri și investiții și prezentând un stil de viață convingător, departe de agitația marilor orașe. Obiectivul nostru de a promova Ras Al Khaimah ca o destinație turistică minunată și de a ajuta la dinamizarea tuturor sectoarelor economice este aliniat cu viziunea pe termen lung a Emiratului, aceea de a se poziționa ca unul dintre locurile preferate din lume pentru a trăi și a munci.”

Ras Al Khaimah este una dintre destinațiile de turism, investiții și stil de viață cu cea mai rapidă creștere din regiune, primind investitori din întreaga lume.

Cu una dintre cele mai mari zone economice care găzduiește peste 13.000 de companii, Ras Al Khaimah oferă 100% proprietate asupra firmelor și impozitul pe venit zero – făcându-l o destinație atractivă și convingătoare pentru companii.

Numită Capitală a Turismului din Golf atât în 2020, cât și în 2021 de către Consiliul de Cooperare din Golf (GCC), Ras Al Khaimah a fost primul oraș din întreaga lume care a primit eticheta „Safeguard Assurance” de la Bureau Veritas, precum și ștampila “Safe Travels” de la World Travel and Tourism Council. Pe lângă frumusețea sa naturală și ospitalitate, experiențe și atracții de talie mondială, Ras Al Khaimah oferă și un mediu de afaceri competitiv. Abordarea instituțională a guvernului a făcut din Emirat o destinație de investiții preferată atât pentru IMM-uri, cât și pentru companii mari, primind constant, în ultimul deceniu, calificativul „A” din partea agențiilor internaționale de rating, precum Fitch și Standard & Poor’s.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: