Stiri

Ce destinații de vacanță preferă românii vara aceasta

28 iun. 2021 2 min

Ce destinații de vacanță preferă românii vara aceasta

Reading Time: 2 minute

Bulgaria este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru românii care vor călători în această vară, fiind urmată în top de Turcia și Grecia.  

Bulgaria este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru românii care aleg să călătorească prin intermediul grupului de turism TUI. Atât tinerii, cât și familiile cu copii apreciază prețurile accesibile de pe coasta Mării Negre și preferă să își petreacă concediul în nordul litoralului bulgăresc – în zona Nisipurilor de Aur -, ori în partea de sud – în regiunea Sunny Beach.

În general, gama extrem de variată de opțiuni hoteliere din Bulgaria sunt preferate de cuplurile care oferă atenție bugetului, de către familii sau de cei care călătoresc singuri. De pildă, TUI oferă nouă hoteluri de brand în Bulgaria, printre care TUI Kids Club, TUI Blue „pentru familii”, trei hoteluri TUI Suneo și patru hoteluri RIU.

A doua cea mai căutată destinație de către români – Turcia – este cunoscută pentru resorturile sale premium all-inclusive, iar foarte mulți clienți apreciază standardele înalte de calitate și nivelul de siguranță oferit. În plus, Turcia oferă un raport preț-calitate imbatabil, chiar și în lunile aglomerate de vară. O mie de hoteluri din programul TUI s-au redeschis deja în regiunea Antaliei.

Oferta TUI pentru Grecia, cea de-a treia cea mai căutată destinație de vară, include peste 4.500 de hoteluri.

Iubitorii de vacanțe active pot opta pentru hoteluri care le oferă condiții ideale în petrecerea unui sejur de vis. Zonele cu piscine – ce includ piscine speciale pentru copii  și tobogane de apă – invită la distracție, iar familiile pot alege și dintr-o gamă extinsă de activități de amuzament. De pildă, hotelul TUI Blue Nevis, amplasat lângă stațiunea bulgărească Sunny Beach, oferă familiilor cu copii posibilitatea să se bucure de distracție și plajă, în egală măsură.

Recent deschis, TUI Magic Life Belek de pe riviera turcească numără 594 de camere dispuse similar unui sat, cu o zonă extinsă de grădină. Clubul reprezintă o destinație de vacanță ideală pentru familii, oferind numeroase activități atractive pentru copii și adolescenți. 8 piscine și un parc acvatic cu 10 tobogane stau la dispoziția clienților, care pot alege să practice și dintr-o serie de sporturi acvatice.

În Creta (Grecia) și-a deschis ușile noul Robinson Ierapetra: un club localizat pe coasta de sud a insulei, pe o plajă de 2 kilometri, cu pietriș fin și stânci impresionante. Al treilea club din Grecia este un adevărat El Dorado pentru cei care vor să-și petreacă vacanțe active – indiferent că sunt cupluri, călători singuri sau familii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: