Companii Finanțe Stiri Tech

Ce oferă noul serviciu ”Abonamente”, de la Revolut

5 oct. 2020 1 min

Ce oferă noul serviciu ”Abonamente”, de la Revolut

Reading Time: 1 minut

Revolut a lansat azi funcționalitatea”Abonamente”, o modalitate de a monitoriza abonamentele și plățile recurente dintr-un singur loc, direct din aplicație, cu scopul de a ajuta utilizatorii să fie în control și să aibă o vizibilitate mai bună asupra vieții lor financiare.

Folosind noua funcționalitate ”Abonamente”, utilizatorii Revolut vor avea posibilitatea să vadă câți bani cheltuiesc pe fiecare plată planificată la fiecare comerciant în parte, precum și să blocheze plățile rapid, direct din aplicație, fără să mai fie nevoiți să acceseze website-ul comerciantului pentru a anula abonamentele încheiate.

Simplificare

Având posibilitatea de a vizualiza centralizat toate abonamentele, utilizatorii Revolut pot identifica mai ușor abonamentele pe care nu și le mai doresc și pot bloca plata acestora printr-o apăsare de buton. În acest fel, utilizatorii pot economisi bani și pot preveni cheltuielile nedorite. În cazul în care aceștia se răzgândesc, abonamentul poate fi deblocat direct din aplicație.

Clienții vor primi o notificare de fiecare dată când o plată planificată este pe punctul de a se face, oferindu-le în acest fel control asupra asupra tranzacțiilor și o gestionarea mai bună a soldului. De asemenea, vor primi o notificare și atunci când nu dispun de suficienți bani în cont pentru a efectua plata planificată, având astfel suficient timp pentru a alimenta contul sau bloca plata.

Control și vizibilitate

Revolut a lansat recent o nouă suită de produse pentru a le oferi utilizatorilor mai mult control și vizibilitate completă asupra cheltuielilor. Din aceasta fac parte instrumente de bugetare avansată și analitice. În perioada imediat următoare, compania va lansa noi funcționalități pentru a-și ajuta clienții să își gestioneze mai bine banii, printre care se numără posibilitatea de a primi notificări atunci când perioada de utilizare gratuită a unui produs se apropie de final, pentru a putea decide dacă își doresc să continue sau să blocheze plata.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: