BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Ce filme poți vedea gratuit pe TIFF Unlimited în week-end?  

28 mart. 2020 < 1 min

Ce filme poți vedea gratuit pe TIFF Unlimited în week-end?  

Reading Time: < 1 minut

Începând de week-end-ul acesta și pe tot parcursul perioadei de izolare la domiciliu din cauza Covid-19,TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania, oferă, gratuit, o selecție de filme accesibile. Acestea vor fi disponibile în fiecare week-end, de la orele 17.00 și 21.00, pe unlimited.tiff.ro și pot fi accesate gratuit pe teritoriul României, doar de la ora anunțată. Ulterior, ele vor fi disponibile doar pentru abonați.

Primul film va putea fi vizionat astă seară, de la ora 21.00 cu Vieți duble/ Doubles vies, o comedie cu Guillaume Canet și Juliette Binoche, regizată de Olivier Assayas. Câștigătorii Trofeului Transilvania pentru cel mai bun film la TIFF, Moștenitoarele/ Las Herederas (2018) și Fără cale de-ntors/ Sin Retorno (2011), vor fi difuzate duminică, 29 martie.

Totodată, zece filme din portofoliul Fundației de Arte Vizuale (FAV), fondată în 1992 de cunoscutul director de imagine Vivi Drăgan Vasile, sunt disponibile gratuit pe platforma TIFF Unlimited, începând din 27 martie. Filmele pot fi văzute fără abonament, de oriunde din lume. Astfel, Confesiuni și imagini inedite cu Regele Mihai în Via Regis, povestea celebrului speolog român Emil Racoviță în Exploratorul, detalii din culisele filmărilor la Nunta de piatră sau Nunta mută pot fi accesate acum de oriunde din lume.

În curând pe TIFF Unlimited: pe lângă retrospective David Lynch și Xavier Dolan, experiențe cinematic-culinare, filme cult și multe alte surprize. Peste 100 de filme sunt disponibile pe unlimited.tiff.ro – Best of TIFF, Best of Cannes, filme italiene premiate, grupaje de comedii sau documentare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: