Management Stiri

Xerox România are un nou general manager

6 iul. 2018 < 1 min

Xerox România are un nou general manager

Reading Time: < 1 minut

Francisca Hogescu-Lebrun a fost numită General Manager al Xerox România din luna iulie ea, succedându-i lui Gabriel Pantelimon, care a condus operațiunile Xerox în România din 2010. Pantelimon va prelua poziția de General Manager al subsidiarei Xerox din Turcia.

Absolventă a Universității Politehnice București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Francisca Hogescu-Lebrun a urmat cursurile Centrului de Leadership Creativ din Greensboro (SUA). S-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca Manager Logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită Manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey). Începând cu 2007, a fost Customer Service Operations Director pentru Xerox în România. Din 2014, în calitate de Global Markets Operations Business Director, Francisca s-a ocupat de coordonarea și supervizarea activității partenerilor strategici Xerox în România și apoi, din 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel național.

„Xerox România are o echipă excelentă, pe care o cunosc foarte bine, și o ofertă de produse și servicii extinsă și relevantă pentru mediul economic de azi. Alături de colegii mei, sunt convinsă că vom găsi în continuare soluții să ne punem în valoare ca organizație, să ne creștem baza de clienți și modalitățile în care le putem fi de folos acestora”, a declarat Francisca Hogescu-Lebrun.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: